Thursday, April 1, 2010

Happy 10 months Birthday Aariz Zafir!

Happy 10 months Birthday anakku aariz..
lagi 2 bulan u'll turn to 1yr..
semakin banyak keletah ye kamu..
mama dan daddy sungguh bahagia dengan keletahmu ari2..
be good boy..semoga kamu membesar lagi bagai johan..

pesanan buatmu anakku aariz, eh cepat sket lah berjalan..mama tak larat nak gendong dah..dah lama sangat aariz merangkak tu..mama kesian aariz sakit lutut merangkak..[alangkah bagusnye kalo aariz bleh membace blog mama ni!]

pesanan buat diri sendri: haa start le merancang birthday party aariz..
1st birthday party ni..haruslah terbayekk wokk!

13 comments:

  1. ala aariz cepat jln nih...hahah basil yg lmbt..penakut aa die..dh setaun..setapak 2 je jln,,ampehh..kenela aku pegang karang nk potong cake//wah wahh..mama ilaa...nk plan terbaiek nehh..aku simple je sudahlaa..tk sompekk..kang beriye mcm nk kawenkan basil plak wakkakakakka

    ReplyDelete
  2. yer mancet, terbayek tak bermakne grand..simple pon bleh terbayek..yg org ingat slalu..gitu lah kirenye..halaa ko at least banyak gila wat survey..carik kek, carik itu carik ini..aku ni lom start apa2 k..nak theme ape semua tak pk pon langsung..
    eh lom jalan gik cet..ntah2 setahun nanti pon tak jalan2 gak..amik masa kot derang ni nak betul2 stable jalan..haa baru la bleh jalan pecut cam dzaha anak yati tu..haa ko laju gila die jalan..huu kan bezz?
    takpe takpe..pandu cermat jiwa slamat..(eh ada kaitan ke?)

    ReplyDelete
  3. wahh sudah 10bln.huuu nk wat besday party ek.mesti teruja kan.
    harap2 la tarikh yg ko pilih tu aku available..(hehhee klu dijemput lerr..)

    ReplyDelete
  4. bila dah start jalan.. menangis wooo kalau nak pi shopiing... hahahaha!

    ReplyDelete
  5. happy 10 months old aariz... wah mama dah start planning ni...

    tp sebelum tu meh dtg besday sarah dulu ek.. jom la.. :)

    ReplyDelete
  6. setuju with murni, xde lg lh ketenangan pkran bile nk shopping bwk bdk pndi jln ni, leka seminit trus ilang, nasib mummy xde heart attack, kalu x dh lame jln kt shopg complex faris wat suspen, hua3....

    ReplyDelete
  7. zehan: insya Allah..mestilah ko dijemput..harus gitu..tuk memeriahkan suasana

    muni & malin: aloo..tp sekarang ni kalo nak shopping, mana dia nak dok dalam stroller..troli supermarket tu pon die tanak..die nak dukung..penat ler kita..halaa cenggane ni? ha takpe kita kasik ler bapaknye jage/kejar anak..maknye shopping..hmm bleh jalan kaa idea tu?

    ezan: insya Allah..sekarang ni kita pi je semua birthday party..bleh curik2 sket idea..keh keh..

    ReplyDelete
  8. hppy bday aariz! hehhee.. tak lama lagi jalan aa tu.. bday aariz jgn lupa invite yea ;) aariz bape kilo dh skang?

    ReplyDelete
  9. amin!..insya Allah..tak plan pape lagik ni..nanti sudah siap plan, akan ku war2kan ye..
    kemarin timbang 8.2kg je rasenye..turun sket berat..awal bulan aritu 8.5kg

    ReplyDelete
  10. wah aariz sudah 1o bln ye... cepatnya masa b'lalu.. nanti jgn lupa jemput auntie ngan naufal tau! hehehe

    ReplyDelete
  11. haa speaking of which, i baru teringat la. beza umur aydein & aariz kan just 1 day. camane u! u plan nak buat bile? i planned 5th June insyaallah. kalau both of us kita buat on the same date, then confirm one of us cant attend the other one's bday! :(

    ReplyDelete
  12. oh thara u dah plan on 5th june ye? alaaaaaa..i ke gold coast on first week of june tu.. =( tak dapat laa nak pi birthday party aydein..i tak plan lagik nak buat bila..but for sure after balik from gold coast..ntah2 ujung bulan june baru buat..tgk laa camne..tak decide lagi..
    haa kan..anak kita nak celeb birthday sama2 pon bleh..sbb beza sehari je..

    ReplyDelete
  13. alaa ye ke! what a bummer! nak kena cancel u off from my guest list la ni eh? sobs sobs :(

    takpelah. kalau centu i'll just attend aariz's bday je la nanti :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...