Thursday, April 29, 2010

coti-coti di sunway

heleh coti kat sunway je?
haa bukan coti pon sebenarnyeh.. saje2 join tokma n tokpa bersantai2 di situ..
free pon kan, so aper lagik, kami mmg tak melepaskan peluang lah..
syiok jugak kan kalo everytime nak soping, dok hotel? penat2 soping, trus balik ke bilik tuk tido..
dah lama tak beraktiviti bersame keluarge macam ni..
mekaseh tokma invite kami join skalik..

masa ari nak check in, kami pakaikan si tecit kami tu baju ladybird..saje suke2..rasa cam comel..first time pakaikan die baju tu..ok plak die tak banyak songeh bila kami siap pakaikan die hood tu kat kepale dia..

ketawa vs menanges..mana lagik kiut?
sementara menunggu tokma dan tokpa sampai, kami round2 pyramid dulu.. sempat jugak laa kami ke sunway travel tuk buat visa nak pi jenjalan june nanti..window shopping kejap, makan2, bawak aariz main2 dan etc.. agak menjadik perhatian jugak laa bila ada si comel berbaju ladybird kan.. ke mana2 je kami jalan sure ada je suara2 "eeiii comelnye budak tu".."waa so cute"..eh tak pernah ke org jalan2 pakai baju camni eh? kitorg je ke? alamakk wat malu je.. tp ade aku kesah? bezz per org puji2 anak kita comel..kihkihkih[eh tapi bukan lah tujuan kitorg pakaikan baju tuh sbb nak tarik perhatian org..tak niat pon camtu..tp daddy aariz suka baju camtu..dah beli, tak pakai rugi lah]
kasik aariz main2 seround

ni lah keje dia..dok ulang alik dari bilik kami ke bilik tokma n tokpa..

dah nak balik dah..

selepas check out, sebelum pulang, kami pekena lunch di ayam penyet ria..
so bleh dikirekan sini 2nd sedap slepas yg kat the curve..
pernah try yg kat kota damansara tu..huu tak sedap..tak sama pon cam yg kat the curve
first time makan sate derang..lain sket rasanya.. sayur asem derang sedap bila dimakan panas2..bila sejuk trus kembang tekak sbb masam2manis..masa panas tak terasa plak..
yg macam rojak tu, ape eh derang panggil? gado2 eh?..sedap seh..korang try laa order bila pi ayam penyet..
singgah kedai buah dulu..aariz: "apa lama sangat tokpa pilih buah ni..borong satu kedai ke ape?"

ok sekian...

6 comments:

  1. yoooo ilaa
    hahahahah terkojut beruk mokcik bace msg yg hang tinggal kat blog aku
    per cerrrr?
    gile lamee kite lost contact ek =)

    have a nice day and great weekend!

    ReplyDelete
  2. rase nye nk ayam penyet yg lg sedap..ko kene serang Wong Solo lah kot....kompem nnt lain2 jatuh no.10..keh keh keh

    ReplyDelete
  3. sama la costume ladybird aariz dgn athirah (tp athirah nye takde mata hehe..)
    bestkan skali skala dapat lepak2 camni, mmg kena buat bagi release stress!

    ReplyDelete
  4. thanks jane..=)

    haa tu laa kan semy? jejak kasehan plak dah kita ni..

    cik yunne: ye kaa? wong solo kat mana? hua hua hua kene pekena skalik wong solo ni baru bleh buat ranking..heheh

    kak kerton: tu la..kitorg rasa kiut gila baju2 camtu..bee,keldai,ladybird,bear..macam2 ada..dalam banyak2 tu aku paling suka bee ngan ladybird ni..haha tokma n tokpa aariz kater tu baju tuk baby girl..ahaha aku tak pedulik, aku nak jugak pakaikan kat aariz..ladybird pon ada yg ladybird jantan kan? kalo tak, camne derang nak membiak..hahaha..aci camtu?

    ReplyDelete
  5. hahaha.. chumel giloss pakai baju ladybird gi sunway piramid...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...