Tuesday, April 20, 2010

birthday party

aik birthday party lagik?
yer bulan ni sungguh ramai menyambut birthday..
aku dikelilingi ngan org2 yg lahir dalam bulan 4..april babies gitew..
i luvvvv april! bezz kan jadik april babies? hihihi
tomorrow birthday si mancet..wuhuuu..selamat menyambut hari lahir ke 28 laa cet ye?[advance sket aku]

oh ok ni sebenarnye nak citer birthday party yg baru kejadiannye..sabtu lepas..
sungguh malang daddy aariz bekerja plak sabtu tersebut..maka terpaksa laa mama dan aariz menumpang kasih dengan keluarga basil..[mekaseh basil kasik kami tumpang kasih]
2nd birthday party lia marissa anak si leen..
budak yang sangat comel itu sungguh pandai berposing depan camera..suka wat piss yaw!
foods sumenye lazat2 belaka..terutamanya apam kek tu..dah ler comel, lembut sedap gilos plak tu..ada lontong, ada sate, ada roti jala, ada kueh-mueh yg pelbagai dan ape tah lagik..aku sempat makan lontong ngan kueh2 je..sob sob..

gambar tak banyak nak disnap2 sbb i bz mengontrol melayan anak terunaku seorg itu..kalo ada daddynya, bleh gak gilir2..ni nak makan kene cepat2, nak snap2 gambar, die plak sebok terpa air org lah, makanan org lah..itupon aku dapat makan sbb aariz sebok menagih kasih ngan papa si iffat..mekaseh ye iffat kongsi kasih ngan aariz..
balik tu kitorg siap ditapaukan lontong n agar2 oleh opah marissa..nyum nyum..sodaaaapp hingge menjilat jari..

birthday girl..lia marissa3 musketeers..basil, iffat n aariz
3 musketeers lagik..huih mereka ini pantang lepas..habis satu rumah tu mereka round n gegar2..tgk tu si basil tamo kene pegang..
mia lutfiya vs iffat..apekan daya mama aariz,mia lebeh sukakan iffat dari kamu..mama tak bleh menghalng..takpe takpe..kita usaha lagik yeh aariz lepas ni..tu laa aariz wat dunno je ngan mia, tu mia carik iffat tu
basil dan aariz sebelum ke party..
sementara menunggu daddy aariz pulang dari keje lalu trus mengambil kami di rumah basil, maka sempat lah aariz bermain2 seround ngan si basil..banyak seh toys, borthday presents yg basil dapat aritu..bagus tau basil..tak kedekut..kongsi2 toys die ngan aariz..

basil dan aariz selepas ke party..bagus tau derang ni..sorang kat dalam, sorang kat luar..lepas tu take turn plak, aariz kuar, basil plak masuk..bertolak ansur gitew..bagus anak2ku..

yeahhh aku berjaye membuat si basil terkekek2 ketawa..aku ingat mommy die je tere wat die glak..payah seh nak wat si basil ni senyum2/glak2

anakku yg sorang ini..siap angkat kaki tu.. naik kuda kene angkat kaki ke nak?oh derang ni mmg suke betul nga kuda tu..perlu ke aku beli? huh takpe takpe..aariz kalo nak main kuda, nanti mama bawak pi umah basil je laa..okeh? [haha mama kamu yg kemut jimat]

5 comments:

  1. alerr tak dapat join party anak leen huhuu..
    gambar ko buat basil gelak tu mmg classic aa hehe, kene tunjuk kat basil bila dia besar nnt ;p

    ReplyDelete
  2. heheee pasni tggu beday party kamu la plak ye aariz.mama kamu tu dh asingkan ke duit utk party kamu nnt aariz.huhuuu ;p

    ReplyDelete
  3. hahaha thankss ila
    btw...esok bday aku yg ke forever 21 ok...
    lupa nk type apa..td aku dh type pestut terclose hampehhhh
    kuda merah tu pon paksu basil nye..eekke tak kose aku nk beli mende alah tu..baik bli kete control kakakak kan kan?
    mehla dtg rumah basil selalu ye aariz,skang sudah ade slide kekekkeke

    ReplyDelete
  4. kiut nyer aariz yg berbaju tigger menunggang kuda.. huhuhuh

    ReplyDelete
  5. fatih: hahaha mesti mesti!!
    kamu bercoti2 malaysia di kucheng eh? syiokkknye!

    zehan: oh tidakkk!! saya tidak prepare apa2 lagik ni..nak pi bercoti2 early june tu pon tak asingkan lagik duit..huwarghh! aku kene wat derma kilat ni..ko nak jadik org pertama menderma? haha

    mancet: ko tak invite pon kitorg akan slalu je nak datang..akaka

    mekaseh auntie yana..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...