Wednesday, April 14, 2010

my birthday celebration

bezzz tahun nih! walopon celebrate ber3 sahaje..
but it was the most memorable birthday celebration in my life!
the whole day busy outing with the family..makan2 shopping2..syiokkk!!
thankss En. Hubby!! Love youuuuu sooo much!
kami sekeluarge..
aariz: "bosannye..mana foods ni?"
aaa kenape plak ni aariz? ni sesi membodek daddy tuk kuarkan dia dari seat.. tak tentu arah dah duduk..nak kuar jugak dari situ.. hah dapat je kuar, hepi gilaaaa..tersengeh2 sorang2 tgk menu je pon.. suka tgk gambar ni..dia nampak macam org besar kan?..tgk menu penuh gaya..
aariz: "daddy, aariz nak order ni, boleh?"
love of my life! love them both to the max!!

dengan ini, saya pemegang mohor2 diraja mengisytiharkan cuti seminggu buat keluarga Pn. Nor Azilah bersempena Hari lahirnya..sila jeles kengkawan!
arininye plan plak nak menonton wayang bersama En. Daddy..
sungguh bahagianye idupku ari2 berfoye2 je keje..

11 comments:

  1. Wah.. seronoknyer! Jelesnyer aku.. ko dapat cuti seminggu.. with hubby plaks tu... Aariz anta g rumah babysitter ker?
    btw, Zarif ada baju sama macam Aariz ler.. tak salah aku Afif pon ada baju yg samer.. eheheheh

    ReplyDelete
  2. pandainye si aariz tu... cam org dah beso jek gayenye.. huhuhu .. geram..tolong cubit2kan pp dia tok aku eh??

    ReplyDelete
  3. alamak i dah lambat nak wish ni. happy belated bday babe! may this year be filled with more love & joy for u now & days to come! ;)

    ps : kita sama2 april babies lah! mine is coming up real soon! :P

    ReplyDelete
  4. wah aku mmg jeles!!!! bergaya sungguh aariz belek2 menu tu.. mcm tau je apa yg dibacanya.. siap gelak2 lg... wah siap pakai tudung baru lg tueh! ngeh ngeh ngeh... seronok tgk gambar2 korang nieh... semoga berbahagia hingga akhir hayat ye... ^_^

    ReplyDelete
  5. alahai..cute nyer anak sedare aunTie ni~~

    pandai ke bace tu?

    ReplyDelete
  6. yana: hehe saje amik cuti..penat asik keje je..org cuti pub hols pon kita kene keje..haa perabihkan cuti time ni laa syiokk..pi jenjalan pon bezz tak ramai org..hihi..a'a anta bbsitter..ari isnin aritu je hangkut skalik die jenjalan tuk celeb my birthday..ari2 lain anto bbsitter, so mak paknye leh dating ber2-2an..heheh

    linda: hehe aku ari2 geram ngan dia..mmg dah slalu kene cubit pipi dia..skang ni die pandai..kalo kita cubit pipi dia, die marah..haha

    thara: its ok..thankss...oh really? waa ramei ni april 'babies'..u nye bila? i love aprill!! hehe

    wati: hehe thanks wati..aku mmg minggu ni pakai tudung baru je laa kan..almaklum baru borong 5..so 5-5 ari aku pakai tudung baru..hahaha bezz bezz..syiokk ada tudung baru yg shantekkk..mekaseh ye tukang jual..

    aunT, aariz pandai bace laa..tak caye? nanti aariz balik sepang, aariz bacekan tuk aunT ye..hihih

    ReplyDelete
  7. weh aariz beli slua mcm basil ye? lalal nti leh pakai amik gmba same2
    ila ko pakai tudung ni cantek ihihii

    ReplyDelete
  8. mancet!!!!!!!!!!!! mekasehhhhhh!! i lappppppp u!! i suka org puji2 gitew..keh keh..oh shantek ke? haha tak sesia aku pilih tudung tu dari cik wati kita..

    zehan, meh laa join kami berpoye2..oh arini poye2an terpaksa dikensel..pakcik daous accident pagi tadi n sekarang kat hospital selayang tgh nak uruskan jenazah..aku tinggal sorg2 kat rumah..tkt plak nak ikut..

    ReplyDelete
  9. haa mancet jomm!! nanti kita kasik derang pakai suar tu sama2..keh keh keh

    hmm aku rasa kalo kita pakat ramai2 ngan mak2 yg anak dia ada baju sama, pehtuh p amik gambar ramai2..cam bezz jugak kan? haha baru bleh jadik boria gitew

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...