Thursday, April 15, 2010

birthday party

oh oh minggu ni mmg topik semua berkisar birthday ajo ok?
tp ni bukan birthday party i..tapi birthday party Basil, anak si mancet..
Basil's 1st Birthday Party..
wuiii banyak gilos makanan ok? i loikkeee! paling suka baked pasta yg mancet masak tu..sedapp gila..rasa cam nak makan makan makan tanpa henti..tp kang habes sian plak org lain..mancet bukan buat tuk aku sorg je kan..tp mmg tu lah makanan yg aku hadap first2..hihi
party yg meriah..kami adalah keluarga ke-2 yg sampai kat party tu..itu pon aku ingat dah lambat..dekat2 kol 4 baru kami sampai..rupe2nye mmg ramai lagik lambat..tp mmg pon kalo nak datang kol 3 tu, panas terik sangat..
5-10 minit kami sampai, lepas tu sorang2 sampai..tak lama lepas tu, haa amik tak menang tangan mancet nak melayan tetamunye..
gembira dapat jumpe kawan2 lama..borak2, makan2, gelak2..lama dah tak buat camtu..sekarang memasing dah ada family..bezz kan?
mancet! BRAVO!! we enjoyed ur party!nanti ada party2 lagik sila jemput kami lagik ye?! hihi
ha meh la layan gambo..[tunggu gamba/entri from mancet, tak nampak2 gik..sori la cet aku post dulu entri ni]
birthday cake
birthday boy
aariz with auntie Zura
us...
mama with mia lutfiya..anak si leen..cumeeeellll gila mia ni..bammm sungguh..gf aariz..keh keh
mereka..leen baru sampai
peace yaw! merissa, anak si leen
haa sebelum balik, sempat gik posing berdua..aariz n gf nye..basil, sori..aariz dah cop ok!haha
malin n faris yg peramah..
iza n hubbynye
from left:basil,mommy basil,iffat sidqi,mommy iffat,mama aariz, aariz
farin n hubbynye
afif n mamanya
athirah..
aariz with auntie zura dan cik atul dibelakangnye

ok sekian..

6 comments:

  1. betul2...mancet nyer baked pasta sedap giler! hehe....

    ReplyDelete
  2. hahah time kasihhh..sebab buatkan entry..gmba ko lg byk dr gamba kt camera aku..nmpak tak cake butterscotch tgh2 berlubang? haha tula masuk lense camera..sian budak tu..rosak terus lense die mkn cake kekekke

    ReplyDelete
  3. aah sokong baked pasta ko sedap :D seronok dpt jumpa kawan2 lama. astaga kamera tu jatuh dlm kek ke? hohoho disaster jugak tu hihih. nnt dpt gambar bagi ye, aku pun tak byk gambar. nnt aku update kt blog.

    ReplyDelete
  4. eh aku terkomen mcm kat blog mancet pulak. sorry ye ila (ni la akibatnye bloghop smbil buat keje, takleh fokus) ;p

    ReplyDelete
  5. atul: ha kan kan? aku bertambah2 makan..tsk

    haha fatih...takpe takpe..aku paham..aku pon over sangat buat entri cam laa birthday party anak aku kan..
    kesian photographer ko cet..tp aku tak kire! aku nak gak gambar kita ramai2 kat bawah banner tuh! aku takde!! sbb tuh aku tak tepek kat sini!

    ReplyDelete
  6. hahah ..tp sorry la..kelam kabut je..ngn rumah aku pon tak berapa berkemas..sebab jumaat tu aku pegi ronggeng rokiah..siap pegi spa ngn kakzura hahahahahha..hampeh je kan..deco2 sume aku mls dh nk pikir..huahuaa..
    buah pon smpai lupa nk beli kakakkaka adoii
    tkpe..nti next birthday buat tuk adik basil ..bday basil tayah buat lg dah..aku dh janji ngn die tgu die besa sket br buat lg besday party vole? hahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...