Wednesday, April 7, 2010

pakej tgh hari

nak masuk kol 12pm je ati dah takde mood nak keje eh..
otak dah pk nak makan kat ner..pehtuh pk plak nak makan ape ek?
lepas dah makan, pon still takde mood nak keje..
mata asik nak terkatup je..
pakej sungguh tgh ari ni..
makan+tido = gemok
uiii..camne laa tak gemok ila..dah laa kuat makan..kuat plak tido..
tsk..berat dah macam masa pregnant mula2 aritu..huwaaaaaaaaaaaaaa...
nak kurus balik!!..tsk tskk

2 comments:

  1. bape berat ko skang ila? aku pun dah mula gemuk.. huwaaarhhhh

    ReplyDelete
  2. berat aku?55.5kg..huwaaa..nak diet, nak kurangkan makan, tp asik lapar je camner? exercise? huhu exercise ngan aariz? adeh camne tah nak kuruskan balik badan ni..ari tu lepas pantang ok je 52kg..skalik ko amik 3.5kg..tsk
    jeles tgk mancet yg dah slim melim..adeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...