Friday, March 26, 2010

terusik

lately ni malas gila nak update blog..
sebenarnyeh banyak je cerita nak diceritakan..
tp tu laa..tiap kali nak buat entri, asik laa dok berkire2 ok ke entri ni, patut ke citer, tak patut ke?..sbbnye aku terusik ngan komen sorang penjejak badai pengkomen di chatbox aku..komennye kate aku ni seorang yg stupid menceritakan maruah aku kat sini..
aku pon tak tau mana satu tah entri aku yg mendedahkan maruah aku tah..
tujuan aku berblog ni tuk simpan nostalgiaku atau sebagai catatan untuk aku dan keluargeku..
dulu aku rajin tulis2 dalam diary..tp last2 diary dibuang gitu saje..[ye laa nyemak je kan simpan buku2 tebal ni]..dah ada blog ni, senang..jimat space seh..simpan di online..aha canggih kan?takkan ilang ditelan waktu..
hmmp semenjak itu aku dah jadik cam malas sket nak berblog..
nak kata aku dok jaja2 blog aku suh org bace, takde plak..nak meniggalkan komen tiap kali berblog hopping pon jarang sekali..aku lebeh suka jadik silent reader..
takpe lah..aku terima saje komen si geleng2 itu..kerana aku hanye manusia biasa..pasti tak akan lepas dari membuat kesilapan..
aku terima komen itu dengan hati terbuka..
insya Allah aku akan perbaiki ayat2 dan entri blogku lain kali! mekaseh si geleng2!
tp tu laa..aku mmg tak paksa pon semua org tuk bace or masuk blog aku..
kalo rasa2 boring, harap lah jgn dibace..
terima kasih kepada mereka yg rajin masuk blogku n beri komen2 yg bezz! terutamanye farah,mancet,thara,fatih,farin,ezan,zehan,yunne,cik atul,nik,cikreen,cinda,AunT aariz,makteh,mona dan yg lain2 laa..sape lagik aku tak list ni?? hmm sori kalo tak terlist, saya mmg pelupa selepas ada anak ni..[haa nampak sangat sket je org yg nak ngomen2 kat blog hang ila..sbb tu bleh list semua..ahaha]

8 comments:

  1. ape jadahnye si geleng2 tu komen pasal maruah ko..aku nengok biasa je entry2 ko ni..takde pon yang citer pasal menjatuhkan maruah..

    aku tampar sampai teleng kang baru tau!

    p/s:sorila aku emo hari ni..jadi semua komen berbau emo yer.

    ReplyDelete
  2. tskkk ko anggap je la komen dia tu spam! saje je tu kot buat kacau kat blog org, dengki!
    keep on writing k ;)

    ReplyDelete
  3. farah: heheh takpe takpe..itu hak dia..die bebas nak bersuara..hehe aku paham..saba ye saba..

    fatih: itu laa..malas nak layan sebenarnyeh..tp tu laa aku yg kekadang terusik..
    hehe mmg nak truskan pon mencoret2 n bebel2 kat sini..hihi

    mekaseh di atas sokongan anda semuaa..i lap u laa fatih n farah!

    ReplyDelete
  4. leng leng leng tergeleng2
    leng leng leng terteleng2

    wat bodo jer ila..
    manusia dasar pendengki tuh!

    ReplyDelete
  5. hahaha klaka la ur fren xy han tu. teringat i lagu dulu tu. leng leng tergeleng geleng. :P

    eh part mana lak yang u cerita psl maruah u tu? ade ke? i rasa lah, silap org lah si geleng2 tu. tu la byk bergeleng2 sgt, sampai confuse pi letak komen bukan2 dkt blog org laen kan! aku tempeleng kang baru tau. haha.

    lantak lah dgn orang ila. blog u, hak u. takde sape paksa die suroh baca pon. u keep on writing ok!

    ReplyDelete
  6. ahahaha ye laa thara..bila u cakap, baru i teringat ada lagu tu..
    yeahh!! i will! dont worry!
    i lap u laa!!

    ReplyDelete
  7. ala biar jela budak tu..abaikan jee..suke atila nk tulis ape kan ..sibuk je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...