Thursday, March 4, 2010

alahai TAG

aku adalah seorang yg tak rajin membalas TAG..
tp arini tetibe angin sepoi2 bahse rajin datang plak..
takde laa rajin sangat pon..copy paste then edit..kah kah..
programmer yg berjaye adalah seorang yg tere copy, paste and edit..[tak caye?..huu percayelahhh]..ada ke org yg rajin wat coding from scratch?[yer ada, tp tak ramai] bagiktau aku? aku salute lah dia!
mmg slalu programmer akan amik existing program, copy, paste then edit! sungguh i tak tipu!
oiii ilaa sudah menyimpang dah ni..kater nak jawab TAG..ni ngomel2 benda lain apehal?
ok baiklah! hamik nih puan zehan..saya membalas TAG kamu!


1)Adakah anda rasa anda hot?
haah tgh panas ni..tak mandi gik..tp dah start wat keje..nak siapkan keje cecepat kononnye..sbb ptg kang nak pi bank..skalik terlekat plak berblog hopping daa..aih bila tah nak hinsap..


2)Upload gambar kegemaran anda.



Citer pasal gambar berkenaan
Ni latest gambar aariz..baru je transfer tadi..geramm tau ngan dia[semua gambar aariz adalah kegemeranku!..ari2 tgk pon rindu!]..berdiri sebelah kaki tu..nampak macho kan? haha

3) Bila kali terakhir anda makan pizza?
bulan lepas..kitorg try order delivery Canadian pizza.. sedap seh! toping die mmg marvelous banyak..tak macam pizza.hut..do.minos pon kalah..haa pi laa korang try..

4) Lagu terakhir anda dengar?
Diboding lagu katun dibo the gift dragon

5) Ape anda buat selain menyelesaikan tag ini
buat keje[keje office] sambil mengejar aariz..

6) Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape?
sayang, ayang, mama, angah, kakngah, ila, azilah, nor, even mohdnoh pon pernah[ni user kat india laa panggil dalam email..syunguk betul guna nama bapaku - eh tapi bleh ke masuk dalam jawapan solan ni? hmm tibai je laa labu]

7) Tag lagi 8 orang
1.mancet
2.farah
3.cik atul
4.fatih
5.thara
6.aunT aariz
7.ezan
8.cik masitah

8) Siapakah orang no 1 kepada anda?
x-skulmate, x-mmu, x-roomate, kawan laaaa...

9) Kata sesuatu kepada orang no 5
tak pernah pon jumpa mama aydein ni..nanti kita jumpe ye!

10) No. 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan suami dia laa..haha..die baru kawen..hihi

11) Bagaimana pula dengan no 4?
kenape plak ngan no 4? saya tak paham solan..tettt

12) Pesanan kepada org no 6?
rajin2 ler melawat blog mama aariz ni ek[klik2 iklan]..bleh lepaskan rindu kamu kepada aariz..hihi

13) Kata-kata cinta untuk no 2?
alamak..mana bleh..bahye..kang org ingat i penchenta kaum sejenis plak..ish

14) Adakah no 7 & 8 punye persamaan?
blogger

15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yg men`tag anda?
1. x-housemate kat kerinchi dlu[haha kopi jawapan ko zehan..kah kah]
2. org seromban
3. anak dia sebaye ngan anakku
4. die sangat tinggi macam galah..dah le keding [mak oiii ampun zehan..matilah aku kene hambat ngan zehannn!]
5. anak sulung dalam adik bradik dia

16) persamaan antara kambing dan lembu?
boleh dimakan..kalo buat steak bezz giloss..[adeh meleleh dah ayaq liuqku] dedua menggemokkan..akaka

17) Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
saper razman? kawan ko ke zehan?

18) Gay or less?
solan ni tuk sape? tuk aku? tulah aku kater aku bukan pechenta kaum sejenis..ke tuk razman?aku tak kenal lah saper tuh razman?

p/s: i tahu semua bz..tak balas TAF TAG ni pon tak mengape[i tgh buat TAF(Test Analyze and Fix) document project i ni..haa amik ko nama lebeh kurang je..sampai tersasul kat sini - serius aku mmg tertaip TAF tadik]

6 comments:

  1. sengal minah nih.suh wat tag tp merapu meraban tahap xhengat punyer!

    ReplyDelete
  2. aduh ezan pun kena ke.. insyaALLAH nanti ezan baut ek...

    ila... nanti jemput dtg birthday party sarah ye.. tp lambat lagi.. 10 april. ni nak booking date awal2.. hehehe... nanti ezan buat invitation k..

    ReplyDelete
  3. zehan: hahaha..layankan ajee..


    ezan: insya Allah kalo ada kelapangan..birthday sarah dekat2 ngan birthday kita! kita 12 april! bleh tumpang celeb kat party sarah ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. ehh..kena plak..

    tapikan, ceomeyyy sangatgambar tu..Aariz, aunT rindu sama kamuuuu~

    ReplyDelete
  5. alamak aku kena ye *tgh agak2 bila nak buat*
    best eh canadian pizza? cam nak try jugak lah :D

    ReplyDelete
  6. aku dah pernah la buat tag tu.. takmo buat dah.. sebab sama.. :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...