Saturday, March 20, 2010

emcee

aha minggu lepas aariz demam..demam disbabkan throat infection..menitik2 air liur..sebbayek tak selsema..
minggu ni mama plak demam! siap ngan flu..tensen!
tak larat gila, sakit/lenguh satu badan..tambah ngan pening kepale nye..dapatlah mc satu ari smlm..
satu ari je? yer satu ari je dr. tu kasi..arini dah kene keje balik..esok ahad kene standby for mframe maintenance windows..
adoiii..malasnyeeeeeeeeee!! org dah plan nak pi tengok hot air balloon kat putrajaya!
camne ni? arap2 boss ganti laa org lain tuk standby..sedehnye..dah laa dah janji ngan thara nak jumpe die kat situ..aii kita tunggu ptg ni ape boss kater..dah email, tak reply laa plak..aih

haa back to mc..
arap2 aariz tak jangkit laa selsema mama ni..
siap mama pakai face mask lagik punye takut aariz akan jangkit..
tp kekadang terbabas jugak cium aariz tanpa sedar..nak wat camne..suka sangat cium anak kan.. rimas lah pakai face mask tu..
alhamdulillah demam dah kebah sket..selsema je still ada sket2 ni.. aariz bleh gelak bila mama die terbersin..ape laa aariz..klaka sangat ke mama terbersin?
selsema cepatlah ko nyah dari diriku ini..asik tersroott srettt..org tamo dah makan obat selsema ni sbb smlm dr ada pesan..'kemungkinan susu akan berkurang sket sbb ubat selsema ni, but u need to drink plenty of water k'..alohhh so far ok gik..arap2 tak ler merudum susuku ini..amin!

5 comments:

  1. alaa siannye korang, demam berganti2 ye.. get well soon k ila!
    wes, kalo nak gi hot air balloon tu roger2 aa aku, bleh pi sesama ;)

    ReplyDelete
  2. hahhh tu lahhh! dok tunggu jugak ur msg ke call ke apa. rupanyaaa tersadai di rumah. :(

    eh, get well soon ok! i pon tak pi hot air balloon tu smlm. ada je ajak my hubs. tapi die malas nak pi. pi lowyat rajin la pulak! grrrr.

    anyways u take care ok. and looks like we'll have to arrange for another date! :P

    ReplyDelete
  3. tuko design page...cantek..
    dah baik lom.. skng ni memang musim, aku pon baru pas baik dari sesema & batuk (but not demam). Doctor pon taknak kasi mc sebab x demam katenye.. huhu :((

    Get well soon
    P/S - Minta alamat bole?

    ReplyDelete
  4. fatih: yer kami main pass baton ni..cam lari berganti2 plak..hehe..aku tak pi pon..tersadai di rumah aje..

    thara: tu laa..tersadai di rumah je kitorg..sori ek..nanti kita rearrange balik our date k..alaa biasa laa..lelaki..mmg gitu..kalo tmpt2 camtu, laju je

    linda: hehe mekaseh..saya bosan ngan theme yg lame..ni tatau laa tahan brape lama je tah..rasa2 bosan nanti, tuka lagi..tp kene ikut mood jugak..buat yg simple2 n senang je..malas nak menyusah2kan diri..hihi
    thanks..boleh boleh..
    email? tamo taruk sini lah alamat..bahaye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...