Thursday, March 11, 2010

alaaahaii anak omak

alaaahaiii anak omak [sila nyanyi2 ikut nada lagu alahai anak omak]..

citer pertama:
lately ni anak bujangku itu terlebeh2 plak nak bermanja2 time nak tido..
nak tido bukan main susah..dah 'tek', sondol2 lagik..tp mata dah pejam ni..tatau aper yg tak kena..
dah puas sondol2 sambil mata pejam, tup tup bezz je die landing atas bahu kita then ZZZzzzz..
alahaii anak omak! bezz plak die tido atas bahu kita tu..lagik empuk agaknye dari bantal die tu..


yg paling bezz ada satu ptg tuh..mama dah tak tahan ngantok gilaa..puas dah 'tek' tak tido2 gak aariz..dah buaikan dia sampai lenguh laa bahu, tak jugak tido..die glak2 lagik ada laa..
so aper lagik, mama biar kan die main sepuas2 ati, sbb tau kang die dah penat, die sure akan carik tek mama..
ehehe tp ptg tu lain plak jadik nyaa..bz sungguh die main tak hirau pon kat mama..tgh2 mama tido tu, tetibe rasa die datang dekat..tup tup die landing kat bahu mama..memula ingatkan die nak sondol2..[biasalah die kalo sondol2 tu tandanye nak tek laa]..skalik baru je mama nak gerak nak bukak tek, tetibe dia tak gerak n dengar dengus nafas die cam tido..so mama biarkan je laa..haa mama biar, ada laa dekat sejam die tido tertonggeng, kepale kat bahu mama..amboi sedap betul dia tido..bahu kita plak yg kebas2 tak bleh nak gerak..yer laa..kang gerak, die terjage plak..dah ler mamat tu susah nak ditidokan..
huu manja kan anak mama tu? mama sukaaa!! daddy jeles..keh keh keh..siap daddy amik gamba tuh..ahaha


cerita ke-2
esok akan bermula lah episode drama bersiri air mata mamaku..
alahai-anak-omak kat rumah mama aku tu bakal membawa diri jauhh nunnn ke bumi india..
so kita saksikan je laa babak2 air mata di KLIA esok..tunggguuu saja lah entri ttg drama bersiri ini esok!

6 comments:

  1. kelakar la gambo ko tu semua conteng2 tutup rambut hehe.. btw, manje gile aariz tido camtu. esok adik bongsu ko gi india sambung blaja eh.. ehehe congrates ckp kat dia.. ko pun berdrama air mata la eh esok...?

    ReplyDelete
  2. alahai..tomeyneyrr~
    tak sabar nak jumpa Aariz petang ni~!!

    ReplyDelete
  3. ashraf nk g india ke? pasni klo ade offer g india bole la ko accept..nti soh ashraf jage aariz wakakakkaka

    ReplyDelete
  4. ahahahhh selambe jek aariz tido.tepok bontot tu kang!!
    tu laa kan,klu anak dh tido kite ni mak dia plak yg xleh nk gerak.kdg2 smpai naik kebas la nk menahannya.pastu klu dh boleh gerak lak wat keje pn mcm pijak semut xmati.semua pn kena pelan2 jek.punyelaa xnak kasik anak bgn kn ;p

    ReplyDelete
  5. alahai anak omak ila ni.. comels betol laaaa.

    ReplyDelete
  6. cik atul: hehe..muke tgh tido, sememeh gilaaaa..daous dok slamber je pi amik ngan muka2 kita skalik..terpaksa aa conteng2 kan..malu laa i kalo tunjuk muka sememeh i tido..
    yup..haha india je pon..tp tu laa..mak aku kan..masa adik aku kat shah alam wat a level aritu pon die dok tetiap minggu melawat(rindu lah kononnye)..tu dekat tu..tatau laa camne..nak pi melawat tetiap minggu kang bengkrap la plak..

    mancet: adik aku nak jage aariz?ish takde maknenyeh..tak sama tmpt..

    zehan: kan kan? dulu aariz tak kesah tau bising2..tp sekarang ni, kitorg mmg senyap2 je kalo die tido..nak tutup pintu punye laa berhati2 tkt berkriuk2, cakap pon bisik2..punye tkt anak bangun..susah seh nak tidokan derang ni..suka nak main dari tido..

    thara: hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...