Tuesday, February 23, 2010

Themes for ur gmail inbox

yer aku baru discover gmail ada themes menarik!so that ur inbox nampak menarik tertarik ko mmg da bomb!..haih slow sungguh aku..En. Daddy glakkan aku sbb tatau menda alah ni..korang mesti dah lama tau eh?

ok kepada yg tatau lagik ttg kewujudan theme kat gmail tu, bleh laa try tuka2 n main2 ngan theme yg ada..shantek2 belaka..semangat je gitu nak check email kan..

cara2nye:
1. klik setting kat atas belah kanan (sila perhatikan bulatan merah yg saya buat)
2. klik theme (perhatikan bulatan merah yg saya buat) 3. then klik je mana2 theme yg kamu suke...wallaaah suda beres..shantekkan inbox kamu sekarang?
cam saye, saye memilih grafitti sbb nampak shantek di mata saye..ada banyak lagik yg shantek2 dan schomel2..sila-sila try!

p/s: kalo rase-rase tak nampak, sila klik gambar2 tersebut tuk enlarge ok..

4 comments:

  1. aku pon nak join daous gelakkan ko..

    gille dah berzaman ok..
    skrg kat gmail tu..org dah kecoh gune GBuzz dah..ala2 twitter gitew...nak ala2 fesbuk pon iye jugak..tp dia lom canggih cam fesbuk....takat ni...mcm twit twit lah..hehehe cube lah gune function tu?

    bak meh gmail ko...

    ReplyDelete
  2. cis cis glakkan aku..
    oh yg tu aku tau..aku mmg dok chat ngan mancet kat situ..huu aku kan nama je budak it..tp semenjak ada laki yg tere IT, aku lepas kat dia semua..sungguh lah aku terlalu bergantung kepada suamikuuu..
    aku norazilah.mohdnoh[at]gmail[dot]com ler

    ReplyDelete
  3. wahahhaha lambat la ko ilaaa...dh bape taun aku gune themes tu...siap buzz1 bagai nih

    ReplyDelete
  4. Gbuzz tu bukan chat tu lah yang.. dia macam facebook boleh update status..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...