Wednesday, February 10, 2010

in.dia anyone?

tadik ptg meeting bos tanye anyone of us willing to go to india to give training to the noida team..
semua diam membisu..
then suddenly bos called my name n kak majie..
u azilah? or maziah? the 2 other my team mates have been assigned to go US on April..[bezznye lah derang! cis jeles okeh]..
huu bleh keh aku nak kasik derang trening? aku sendrik takde laa tere pon ngan system tu! huwaaa! kalo derang tanye macam2 camne? sah2 jawapan lazim 'i'll get back to u later on that'..muahaha itu jawapan lazim dah kalo aku tetibe tatau kan..huhu
dah tuh india plak tu! its about 1hour and half from the new delhi..bleh ke aku survive sorg2?
so kitorg balik ni kene pk, esok kene kasik jawapan!..
nak pi ke tak ek? sanggup ke nak tinggalkan aariz? sanggup ke nak tinggalkan incik Daddy?
riso pasal EBM..n riso pasal te**k mengering...camne ni?kalo US sedap gak otak nih nak pk..ni india..tp kalo pi bezz gak ni..dapat pi jenjalan negara org secara free!
**hati meronta2 nak pi US bleh ke? dulu dah almost dapat pi dah..derang dah plan baik punya..skalik alih2 US gawat! huwaaa benci!trus kensel semua dapat pi..kali ni ada balik tp 2 je derang nak anto..so mereka menghantar 2 jejaka single..huuu saya pasrah!saya adalah seorg ibu beranak kecik!

3 comments:

  1. babe, why dont u try to get aariz and ur hubs to come along with u to india? logic tak? :D

    ReplyDelete
  2. waaa indiaaa.bape lame ni ila? susahtu uhuhu
    klo jadi pegi nti balik bawak kari eh wahahahhaha

    ReplyDelete
  3. ahaa aku pn nk pesan..
    nk bju kurta yg chantek2 tau :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...