Thursday, February 25, 2010

aariz dudok

aariz ni ada macam2 gaye dudoknye..
almaklumlah budak tak reti nak dudok diam..

lihat saje lah aksi2 nya..
1. duduk katak
2. duduk separuh katak

3. duduk berlunjur

yg ni tatau nak spesifikasikan duduk ape..duduk S?bleh ke? tp yg ni aku rasa paling stable skalik..takkan terlentang ke belakang ataupon tersembam ke depan..sbb ada kaki support depan belakang..haha

fevret dudoknye mestilah duduk separuh katak..tgk..ape2 je die buat, mesti nak duk separuh katak..

comel kan? tak?? ahh takpe..die ttp comel dihatiku..


6 comments:

  1. haha sungguh chomels! aydein pandai duduk melunjur & separuh katak je. duduk katak belom penah die try lagi hehehe. itu pon kalau die dok separuh katak, nanti i tarik kaki die ke depan biar jadik duduk melunjur. mcm kesian je tak comfortable kaki die terkemek mcm tu. ke i ni je yg paranoid tak masal? hahaha. :P

    ReplyDelete
  2. afif dulu pon start duduk macam tu...kadang2 kagum kan tgk baby ni..kite tak ajar pon camne nak duduk tp pandai diorg imbang badan sendiri.

    ReplyDelete
  3. hehehe..mmg comel gaya2 aariz..duduk katak tu cam mak dia nyer pose je...anak sedara makteh(anak huda)tu baru 5 bulan bkn takat merangkak dah leh duduk...cepat ek!!haziq dulu 5 bulan masih x leh meniarap!!

    ReplyDelete
  4. comeeeelllll sangat~!!
    tapi apesal muka masyam?!

    ReplyDelete
  5. tahara: i think kalo die dok katak tu lagik bagus kot? badan tegak tak bongkok compare to dudok berlunjur..ntah ek..ni teori i je

    farah: yer sangat! mana2 budak mmg akan pakar dok katak laa aku rasa..

    makteh: sekarang semua baby genius belake..almaklumlah sekarang macam2 org mengangdung ni kene amik [dr kasik obat]

    aunT: masyam sbb tgh kusyuk tgk katun..mestilah masham..gambo last tu mama die kaco dok panggil2 nama die suh pandang kamera..die malas nak layan..haha

    ReplyDelete
  6. cute!!
    setuju dgn farah. aku pon dulu kagum tgk athirah duduk padahal sapa la yg ajar dia duduk kan? simply amazing! ko tunggu dia jalan lak nnt ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...