Monday, February 15, 2010

10L makan-makan

ahad lepas, ju dengan baik hatinye menjemput kami bebudak 10L makan2 di rumahnye..
tp tak ramai pon yg dapat join..
cuma yg ada: aku sekeluarga, nik dan hubby, zehan sekeluarga, kecik dan eh-lupa-dah-nama-dia[die budak baru, lepas aku dah kuar dari 10L]
yun, cik reen n ida sian tak dapat join..ju masak sedap wooo
huu lama tak jumpe derang ni..
last jumpe kat rumah cik reen berbuka puasa..
nik tak lama je lagik akan dapat baby..baby girl! bezz tuu..
firas anak zehan semakin bambam..kalah aariz!
mu'iz anak si ju gumbira betul dia ngan bebudak kecik[sampai melompat2 die suka]..nampak gaye macam nak suh ibunye menambah satu lagik je?wahai incik ju, sila tambah kawan tuk mu'iz.. hehe
sekarang 10L junior ada 3 boys and 1 girl..anak ida menjadik rebutan..lagik2 si ecah tu amat la comel..tp sayangnye tak jumpe pon ecah aritu..camne laa ek ecah sekarang? dulu masa jumpe, becok betul dia!..anakku jua yg sunyi sepi tak bersuara..
bila laa gamaknye dapat jumpe lagik ramai2 ni? mungkin birthday party aariz? ish lambatnye lagik..[itupon kalo ku buat birthday party]..
since org penting tembak-menembak tiada di tmpt kejadian, makanye hanye laa ada gambar2 dari kamera capukku ini..jadi ler kan..dari tadak gambar langsung:
apo kono tah ngan hubby ko ni zehann...
muka mu'iz yg happy je tgk ada baby(firas) n adik(aariz)..
gumbira gila ajak aariz main sama2..
nik, aku, kecik, eh-lupa-dah-nama-dia, ju dan zehan
bapak-bapak dan bakal bapak

oh aku kagum ngan kecik yg berjaye mendodoikan firas dengan jayenye..usap2 kepala je bleh tertido si firas..hebat btul! tayah ibu dia susah2 kasik tek nak tidokan..
ju plan nak buat bisnes kek..kek cekelat, cupcake, cake beday..kitorg lah jadik tester..
mmg sedap! moist gila..tp katanye tunggu lah blog dia siap..tah bila ye tu..
nanti akan aku promo lagik kek die di blogku..tungguuuu..

6 comments:

  1. wahhhhhhh!!!!! sy sgt jeles kengkawan!!!! tp apakan daya, ad emergency yg memanggil hrtuh. terlepas guwe nak merasa mskn jon.

    kalo aku buat housewarming nnt pun x cukup korum kan? nik cam bebila je bleh meletup.

    ReplyDelete
  2. oh mekaseh yun..

    cik reen kamu pindah rumah kaa? ke mana plak? wah! buat je buat je! aku sure datang! ahahaha
    oh nik sudah pulang ke kedah rasenye tuk standby nak beranak di sana..aritu dengar citer die nak balik raye cine sampai beranak

    ReplyDelete
  3. hehehe...aku xpg umah jue sbb aku blk kg..xsempat lah...aku smpai KL pon dah kol 5lbh..xpe insyallah umah marini....kalo xdek hal..aku nk serang....marini kene masak rendang..wakakakaa

    ReplyDelete
  4. eihhh sampai gitu sekali laki aku..
    senget2 dh firas..hohooo

    ReplyDelete
  5. yun: haa kita serang umah amrini ramai2..yey

    zehan: aa tau takpe..tp muka firas maintain je macam takde pape blaku..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...