Sunday, February 14, 2010

aariz @ toys r us

okeh bukan anak yg eksaited! mamanye yg eksaited tgk toys banyak!! bezznyeh lah kalu aku adalah kekanak! huuuu

asalnye nak berlunch sama ngan mokde aariz yg datang kl sekejap tuk berjumpe kami sebelum dia fly ke brisbane further phdnya ari jumaat ni..[kami tak dapat nak anta kat airport sbb mama n daddy keje]
oh mokde aariz ni sangatlah addicted ngan cozy corner..everytime turun kl, mesti takkan lepaskan peluang tuk ke cozy corner..[sian melaka takde cozy corner]
fevret cozy corner nya adalah di great eastern mall..[jauhkan arini kami berlunch??]..
skalik ngan kami2 gak terjebak sukakan cozy corner gak..
fevretku sudah semestinye lah ayam gajus kan! huu nyum nyum sedapnye..
mokde aariz ni punye gila, walopon die turun kl tuk melawat student2 nya yg paktikal jauh dari great eastern, tp die sanggup tuk redah jam kl semata2 nak ke cozy corner! gila!
tp takpelaa..great eastern tuh dekat je ngan umah my SIL..so mmg alang2 datang bleh singgah skalik..

oh malangnye arini cozy corner tutup..siannye mokde aariz..terpaksa makan tmpt lain..
then ada laa plak toys r us baru bukak kat great eastern mall tuh..ape lagik..seperti biasa mama aariz mmg pantang nampak toys r us..mesti nak masuk..saje walo tak beli apa2, saje cuci2 mate..bleh? aahaha
mmg dari aritu dok aim nak beli walk n ride tuk aariz..so arini try kasik aariz tolak fisher price..uhuh laju menonong die tolak..tkt tersembam je..tp at last mama belikan aariz playskool je..bleh push and ride..murah sket..hehe
skalik pusing2 ternampak plak motor yg batt operated tu..saje kasik aariz test..huyyo! trus mama rasa nak beli jugak tuk aariz..adoyaii mamanye lagak cam kaye sangat je nak beli macam2..huu tapi ku sabarkan ati..takpe mama aim tuk bulan lain plak ye aariz..sebulan satu je toy ok? hehe

trying the fisher price
trying the battery operated toy motorcycle
ewahh..macam tere je..

huhu sempat gik tangan aariz nak capai toys yg lain..haih tak cukup ngan satu..

aariz: "okeh dah tamo main dah mama..aariz nak turunnn.."
push and walk
ride

oh arini tol ada disc laa..kat tol damansara tu tol hanye rm0.80 dari rm1..
pttlaa mokde kater tol puchong rm1 je..padahal rm1.60..kami yer kan aje memula..rupe2nye sempena cny arini, ada disc..oh disc adalah hanye untuk arini(14 feb 2010) saje..

1 comment:

  1. wah seronottla aariz dapat menan baru! ;D
    pegi toys r us mmg ralitt kan ;p bahaya utk poket juga ;p hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...