Thursday, January 14, 2010

mengepam di cubicle..ada brani?

hahaha saya tgh mengepam di cubicle!
wuhuuuu..rasa cam kelaka lak..sorok2..
thanks to my spectra 3 yg senyap dan sangat membantu..[huh kalo pakai mini-E ku itu haruslah satu ofis ni dengar dan berdiri jenguk2 nak tgk saper wat bising tuh kan]
sbelum ni tak dapat bayangkan farah mengepam di cubicle..sungguh brani die..
smlm mancet dok sebok suh aku pam die cubicle..tp aku tak brani..tkt org nampak..malu la i
tp arini? hehe tgk2 keliling, takde org plak kat area2 cubicle aku ni..
sorang cuti, 2 org lagik kol 2pm karang baru masuk ofis, bosku ntah ke mana[yer bos ku dok di belakang aku - bencii!! susah nak cover2 screen supaya die tak nampak aku curik2 tulang]
so areaku sekarang lengang! bleh laa nak mengepam kejap..
malas tul nak ke surau tingkat bawah tuk mengepam..
biasanye aku akan mengepam kol 2 masa tu trus solat skalik..[aku pemalas kan? tak betul2 ikut time mengepam]
tp arini terajin plak..harap2 lepas ni aku semakin rajin! amin!
anda bageimana?mengepam di cubicle, ada brani?

10 comments:

  1. sebab kite pakai tudung so jadi lebih senang..pastu cover lak ngan blazer/jacket kat belah depan..memang takde sape perasan..chaiyo ila!

    ReplyDelete
  2. bravo ilaa..aku takde cubicle kekeke
    nti jadi sexual harassment

    ReplyDelete
  3. bravo ila! hihihi
    aku sebbaik ada bilik sendirik so no problem :)

    ReplyDelete
  4. farah: itulaa..cover pakai jaket..ko sumber ilhamku...huhu

    mancet: mekaseh! ko pendorong & sifuku..

    fatih: sungguhlah aku jeles denganmu puan fatih! sure bangge je kan bila org panggil puan fatih(kat gomen mmg sangat particular panggilan2 tuh kan?)..sini bos ke manager ke, slamber kitorg panggil name je..uhuh
    oh ko nak mengepam bebile pon tak kesah lah eh? bezznye!

    ReplyDelete
  5. Wahaha. Tengah imagine muka ko tengah mengepam.

    ReplyDelete
  6. hahah.. tak sanggup, kerana 1 cube ada 4meja, jiran2 kasi cek jat supplier, manjang je supplier dtg..

    tak sanggup, tak sanggup.. heheh

    ReplyDelete
  7. intan: huhu..muka kene maintain weh..nanti kang org perasan lak muka aku apsal len macam kan..kang ingat aku tgh mas*****(sila isi tempat kosong)..dia kene wat2 lupa masa tgh mengepam, so nanti banyak ler susu keluar..coba kalo dok pk2 sangat aku tgh mengepam, sure tak kuar nye susu..(lactation aku lambat - dok bayang2kan wajah si aariz tuh pon tak berjaye der)

    muni: ye aku pon tak sanggup kalo org ada keliling..sbb takde org kiri kanan depan belakang aku ler aku brani wat..oh ada laa depan lagik satu, tp sebbayek cubicle yg dinding depan satu tuh bukan cermin kan, dinding cubicle seblah kiri kananku yg lain ni cermin..

    ReplyDelete
  8. saya pun xde cubicle tp selamba je mengepam kat meja. thanks to spectra 3 yg sgt senyap berbanding pam lain. saya cover dgn jacket je. orang pun tak perasan. hehe..

    ReplyDelete
  9. aku pakai mini-e.. confirm tak boleh pump kat cubicle.. nanti satu floor ingatkan sape potong rumput.. huhuuh

    ReplyDelete
  10. wah berani nye liz! i suke pakai dual pumping kalo pakai satu je slow sangat..tu yg payah nak cover sket..

    haha bunyi cam mesin potong rambut pon ada..haa bising kan mini-e tuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...