Saturday, January 23, 2010

cik P ku sudah kembali!

huuu..sedeh betul! dah lama tak payah beli pads, dah lama tak kene pakai pads, dah lama tak perlu nak alas2 tilam kalo nak tido..
start bulan lepas cik P menghantui aku!
ahh tak sukenyeh!! leceh!
ingatkan bulan lepas 2 kali dah kene, bulan ni tak kene dah..
haa tu laa..bulan lepas, dalam sebulan, 2 kali cik P hadir dalam hidupku..
seminggu habis, selang 3 ari lepas tu die datang menerjah lagik! kali ke-2 die terjah, sama je macam seolah2 die tak pernah terjah 3 ari sebelum tuh..banyakkkkkkkkk!!
mungkin sbb dah lama gila die tak hadir dalam hidupku, die membalas dendam? [ewah bleh plak nak balas2 dendam]
tp mmg gitu ke kalo kita dah lama tak kena, skalik kena, mencurah2?
aku sungguh bahagia selama 16bulan cik P menghilang..
tetibe die kembali bulan lepas dan sekarang ni, aku sungguh terseksa!aku tak selesa!
huwaaaaaaaaaa..kenape ko kembali begitu cepat?!! tak bulehkah ko tunggu lama lagik?
tak sabar2 betul nak menjenguk aku kembalik! haih!
haih bermula laa semula episode kemuruduman susuku..
yer mmg terasa sedikit kemuruduman bulan lepas tika cik P hadir!
bulan ni? mintak2 laa cik P tak mengganggu!

kalo tak, alamatnye terpakse laa aku rajin2 kan diri kuar jenjalan..
yer aku rasa aku dapat pam lebeh if aku kat luar..tak kesah laa pi jenjalan kaa, pi ofis kaa, pi umah org kaa..kalo kat rumah sendrik, jenuh nak mengumpul! korang ada rasa camtu? ke perasaan aku je?

8 comments:

  1. kalau cik P dah ada tu, ko kena berhati-hati ler nampaknya.. kang cepat plak aariz dapat adik.. tapi kalau mmg nak cepat, ok gak ler... hehehe

    ReplyDelete
  2. btw.. aku panggil cik P ialah "kawan baik" aku, yang pasti "datang" tiap-tiap bulan.. hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..itu laa..kene lebeh berhati2 lepas ni..moga2 takde laa kejadian 'accident' lalu aariz mendapat adik kan..huu mintak dijauhkan dulu..biar at least aariz 2 thn insya Allah plannye..

    ReplyDelete
  4. maybe it's time for 2nd baby? uhuhu.. aku setuju ngan ko yang biler kiter dok rumah, rasa malas giler nak pump.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. yana: no no no!..tanaklaa cepat sangat..blom puas tgk aariz membesar..tkt nanti aku dah pregnant, aku tak tertgk si aariz..tu laa arap2 at least aariz 2 thn bleh la kot nak pk tuk 2nd baby..
    haa kan kan? tu laaa same laa kita

    ReplyDelete
  6. ezan pun kalo kat rumah pump tu cam x bergerak je.. sebab dah ada "mesin pump" yang asyik2 nak melekat je.. hehehhe...

    ReplyDelete
  7. ala ila..aariz mcm nak adik tuu,,aku bole bace :P

    ReplyDelete
  8. ezan: betul gak tu ezan.."mesin pump" asik nak melekap je..tp i ni kalo "mesin pump" tu takde pon kalo i pump, laaaamaa pump baru penuh satu botol 5oz tu

    mancet: ceh semenjak bile plak ko reti bace2 ni? ko bole bace per?bace buku? aku pon bole..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...