Friday, January 29, 2010

birthday parties

okeh..dah banyak birthday party yg aariz pergi.. but non pon yg saya buat entri..
oleh itu, saya kumpulkan je skalik dalam satu entri..bleh?

1st birthday party : sofea's 6th birthday party - kampung warisan dec 2009
ni first birthday party yg aariz attend! penat anak mama sampai tertido2 kat birthday party! birthday party ini tuk meraikan kazen aariz, sofea yg berumur 6 thn! kami dah tibe awal di rumah mama sofea konon nak membantu serba sedikit.. plannye mama sofea nak wat tepi swimming pool..alih2 ptg tuh baru je susun barang, ujan lebat mencurah2! terpaksa pindah masuk ke hall! nasebbayek laa dekat ngan swimming pool tu ada community hall! mmg meriah! eventho ujan lebat, tp ramai yg datang! the birthday girl sangat hepi lagik2 ada clown yg menghiburkan!
aariz with his caousin, sara

the birthday girl is in thewhite gown
the second pic: murtabak crackers..yummeh! my SIL mmg tere masak2 ni..terutamanye masakan western..tp yg ni malay sket laa..sedapp banget!
third pic: aariz tertido kepenatan..mmg waktu die tido pon..lagik2 cuaca sejuk[ujan] je kan, lagik terbuai2 laa..
last pic: tgk bebudak tu semua dah ready ngan swimming suit memasing konon sambil berparty sambil terjun swimming pool..ujan, memasing terpakse stay dalam hall je la

gamesss!! hepi betul mereka nak dapat adiah! berebut2 join games!mak bapak pon dipaksa join skalik! ujan redaa, abeh je party, gedebush terjun swimming pool..ngan bapak2 budak skalik join!ouch! sexy birthday girl!


2nd birthday party : afif 1st birthday party - kota damansara dec 2009
mama afif adalah kawan seMMU mama aariz..harap2 aariz dan afif dapat laa menyambung silaturahim kami tu bila besar nanti! tak banyak pon picture yg sempat nak snap!..walopon kami sampai lewat ptg tu, tp ttp terasa kemeriahan party afif! tere mama afif organize party afif! kek cokelat afif yg sangat sedap! mama sangat suke! nasik ayam pon sedap! bubur kacang durian pon sedap! marveles lah semua..tros rase macam tak saba plak nak buat birthday party aariz nanti! huu tak plan ape2 lagik ni! aiyooo..
the birthday boy: afif idlan
seperti biasa, kami mmg tak bleh dipisahkan..

the birthday boy with his mama:
3rd birthday party : athirah's 1st birthday party - putrajaya jan 2010
oh mommy athirah pon adalah rakan seMMU mama aariz..huu sebaye aariz ngan athirah..cume athirah tua 5 bulan..birthday party athirah pon sangat meriah! macam2 adaaaa..makanan yg sedap2, deco yg cantik, dan ramai rakan2 lama mama aariz yg mama dapat jumpa kat sini..gembira betul lama tak jumpaa..yg paling bezz kat birthday party ni, ialah pool athirah! aariz syiokk betul main dalam tu..kami pulang awal ptg tu, so tak sempat berjumpa ngan blogger2 lain..rugiii! tak dapat nak berkenal2lan..takpe..arap2 dapat bertemu dan berkenalan di lain masa..yosh!

aariz with basil
the birthday gal with her mommy n daddy:
aariz dengan birthday party hat nye..oh aariz sangat suke pakai hat ni..even sampai nak balik pon still pakai..tak caye? haa scroll gambar2 kat bawah ni sampai abes ye
budak ini suka makan semua bendaa..haih
huu camne laa plak birthday party aariz nanti ek? mama tak pernah lagik organize birthday party..arap2 dapat handle dengan baik! mama kene survey mereka2 ni..

3 comments:

  1. haha tula dimana ada ila di situ ada saye kohkoh
    weh baik gile aariz nk pakai con tu..basil skang aku pakaikan cap die cabut terus..hampehh
    byk gile gmba tsk tskk jealouss..bila laa aku nk dpt camera nehhhh

    ReplyDelete
  2. tq ila & family sbb dtg aritu.. dpt jugak jumpe aariz at last hehe.. comel sungguh aariz pakai party hat, sampai dah masuk kete pon steady lagi bagus2 berbaloi2 aku membelinye kihkih ;p
    *ila, boleh emailkan gambar kitorng (yg erly tgh psg api lilin) tu tak? ;D tq

    ReplyDelete
  3. hahaha aku buat party simple2 je..umah dah la sempit lak tu..thanks for coming ila!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...