Saturday, July 31, 2010

STICKY MODE - You're Invited!!

Come and join us for some fun!

p/s: party's theme: superman, so sesape yg ada baju/tshirt superman, pakai tau! sangat dialu2kan tuk memeriahkan susana..
oh RSVP please..

11 comments:

  1. buleh jugek! wow! bezz bezz mendapat sambutan nih! yey nanti afif pakai tau baju spiderman!

    ReplyDelete
  2. whoaa athirah kena cari baju super man gak ke camni? kihkih nnt aku usehekan :D

    ReplyDelete
  3. fatih, kalo takde takpe..takde laa aku nak paksa pakai..ish ish..


    zehan: =(( nak mogok ngan korang! huh!

    ReplyDelete
  4. alaa ila.i did mention it b4 dis kan kat your previous entry pasal nk wat beday party aariz ni.mmg 31 july tu jadual blk kg.jatuh lak laki aku cuti sabtu ahad.mmg nk sgt pegi,tp xboleh.... :(
    klu week laen yg laki aku kje tu insyaAllah aku gagahkn jugak pegi even ber2 jek ngn firas.sorry sgt2 ek :(

    err 'korang'?

    ReplyDelete
  5. korang = firas + ibu firas..hehe
    sob sob..ok aku faham, kitorg pon kalo dedua cuti sabtu ahad tuh je laa dapat nak balik kg pon..eh aku gegurau je laa..jgn ler kecik ati ngan kate2ku itu..insya Allah bday firas lah kita jumpe..hihihihi..

    ReplyDelete
  6. yeay the day has finally come! insyaallah kalau tade aral melintang, i sampai ok. :)

    ReplyDelete
  7. laki aku ada spenda merah,nanti aku suruh dia pakai.



    hahahhahahahah!!!!!!!!!!!!!!! statement perempuan bosan.

    ReplyDelete
  8. munek, kalo setakat suh die pakai kat dalam, tak main aa..suh die pakai kat luar, cam superman..ada bran??ahhahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...