Friday, July 16, 2010

from Beijing with Love

tokma,tokpa dan maklong aariz telah pon selamat sampai dari Beijing petang kemarin..
dan smlm pagi dengan segera kami telah menyerbu rumah tokma di sepang tuk menjenguk buah tangan yg dibeli di Beijing tuk kami..[punye laa tak menyempat2,tak sempat tunggu weekend dah, dan2 tu gak nak terjah - heh tokma yg suh ok]
huhu aariz laa paling bezz skalik..dapat motor!
mama? dapat gelang tgn jed, loket jed dan tshirt hard rock cafe!..bezz bezz!! mekaseh tokma! mekaseh maklong!
daddy dapat t-shirt juge..
aariz, tau tak? tokma citer, tokpa punye gigih nak jugak carik hadiah birthday aariz? selagik tak jumpe, die tak hingin pon nak beli barang lain? punye laa tokpa awak tuh sayang benar kat awak..
kalo nak ikutkan, mmg banyak je kereta/motor camtu boleh jumpe kat malaysia ni..tp tu laa kan..dah sampai sana, kater benda2 camtu made-in-China, mungkin senang nak jumpe kat sana..haha tp lagik susah nak carik kat sana eh?..yer laa, kot yer pon masa derang kan terhad je kat sana..banyak aktiviti dah bersusun..
terima kasih banyak2 tokpa adiahkan aariz motor!!
bezznye lah derang jenjalan makan angin ke Beijing! huuu next time nak pi jenjalan lagik, kitorang nak ikuttt!!!

huh muka eksyen dapat naik motor!

kungfu-kid-la-konon? luas betul mulut dia..

hasil tangkapan kami menerjah rumah tokma pagik2 bute..akaka

haa lepas ni tayah dah kitorang ke OU/The-Curve dah tayah dah aariz kene tunggu turn nak main motor/kereta..aariz dah ada sendrik punyaa...yey!

9 comments:

  1. kecik2 dh nek moto polis!
    eee bju kungfu tu mcm bes jek :D
    kna pegi beijing lah pasni.hahaaa

    ReplyDelete
  2. bila besar naik kereta yg diiringi motor polis..(jadik org ternama insya Allah)..muahahahaha..
    kat malaysia pon ada laa auntie zehan..tp mungkin mahal laa kot..
    nak pi beijing? nak kirim bleh!!? hehehe

    ReplyDelete
  3. wah bestnye, PIL aku pon baru balik beijing last month, next week nak gi guangzhou pulak, berjalan sakan hihihi :D mmg macam2 la souvenier dapat, best2 :)
    weh camne tokpa aariz bawak motor tu weh? besar tuuu..

    ReplyDelete
  4. wah...rajinnya tokpa mengangkut dari beijing....syok la aariz...angah,byk la dpt ole2 ek..hehehe.....aritu sblm gi mama kata x nak beli apa2...boleh caya ke???

    ReplyDelete
  5. aariz,nti basil dtg rumah tumpang naik moto yee

    ReplyDelete
  6. wah bezz gilaa asik berjalan makan angin! haa kan kan? sakan derang ni shopping..kita laa untung! dapat tempiasnye..hihihi
    itu laa..aku pon tak pasti camne die bawak..gigih gilaa!..tp tak silap aku, mak aku kater die pecat2 dulu motor tu then masuk kotak, sampai sini, die pasang balik..

    haha makteh, mana boleh tahan punye..org lain sakan shopping takkan tgk je kan?

    mancet: haa bleh bleh..tp tunggu kitorg pindah rumah dulu..sekarang ni still kat sepang gik..malas nak ngangkut2 banyak kali..hihi

    ReplyDelete
  7. ila..eray sangat suke pic aariz pakai baju kungfu baby tuh, cute amat

    heheh untung aariz ramai orang sayang die..muaahhhzzz

    ReplyDelete
  8. awat aariz nangis camtu sekali? dia tak suka ke pakai baju kungfu tu hehehe...

    ReplyDelete
  9. hehe eray, cute ke? melalak sampai nampak anak tekak gitu cute? tsk..neway thanks!

    cik atul, masa ni kitorg dah nak balik, so aku dah siap2 bertudung laa..die ni pesen plak kalo dah nampak aku pakai tudung tak senang dok dah dia..dia takut aku tinggalkan dia..padahal sah2 laa aku takkan tinggalkan dia kan..amik gambar kejap je pon melalak..die marah benar laa aku tak amik/dukung dia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...