Wednesday, July 28, 2010

bz ke semua org?

huu saye sedang mengepam di kala menaip entri ini..
Hobi mengepam saya kini ialah sambil mengepam sambil berblog-hopping or berfesbuking..
Tp waduh..hanye 2 3 blog saje dalam list saye yg berupdate..yg laen2 knape menyepi?bz kah semua org?atau adakah korang dah mcam saye?malas nak menaip?atau suda bosan ngan blog?
Huu dah abeh bace dah semua yg update..ape nak buat sekarang?adeh
wahai kawan2ku..silalah update blog kamu..saya ternanti2



i luv my e72!

6 comments:

  1. lately, busy skit.. baca blog korang pon sbb curik2 masa.. huhuuh.. weh, apsal ko selamba je update blog kat e72? Aku try update blog kat e72 tp cam tak brapa nak user friendly ler.. ker aku yg tak pandai? huhuuh

    ReplyDelete
  2. yana, aku pernah satu ketika sakit ati ngan e-72 aku ni..susah gila nak update blog..lama gila die loading..pastuh siap tak bleh nak sign in semua..pe jadah..malas aku nak layan..
    tp lately ni cam laju je..so aku tadik try2 ler godek2 blog aku..dah tatau nak wat per kan..boleh plak sign in pastuh siap bleh update lg..huhu lepas ni senang ler aku nak ngapdet blog di mana2..yey..
    ko try ler..rasenye time ko nak crate entri tu ko kene switch to "edit html"..tadik aku taip kat situ..huhu
    try ler..

    huu tu laa semua tgh bz ni..tp dalam bz2 si farahziana, 2 kali die update blog die arini...rajin lah die tuh..salute!

    ReplyDelete
  3. aku pun busy la ila .. lagipun tak berapa ada idea nak tulis aper. aku perasan gak, blog banyak tak diupdate, sama gak ler, ternanti2 update dari kawan2, sendiri nak update takde masa....huhu

    ReplyDelete
  4. beb! aku adalah bz kerana adam sudah hari ke-3 di sjmc nih. soory to say, tak dpt lah nak pi birthday party superman kecik itu.
    mungkin aku ngan akram jek ber'superman' nanti. heheheheh! happy birthday aariz!! ntah bila berkesempatan nak jumpa korang. :P

    ReplyDelete
  5. e72 aku pon susah laaa...memory full tu nk buat cmne

    ila aku mmg busy

    ReplyDelete
  6. huhuhuhuhu munek! terbahak2 aku glak! huh..mesti korang dah slalu bersuperman eh? kantoiiii! wakakaka..
    hah? kenape ngan adam? semoga adam sehat ceria semula macam selalu..

    mancet, huh? memory full? brape gig ko nye henpon ni? aku nye 4G rasanye baru brape je memory die pakai..tak pernah plak kene memory full..tatau camne nak wat..

    huuu bz betul semua org

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...