Saturday, July 10, 2010

Paul si sutung kurita sudah membuat perhitungan!

muahahaha..si sutung kurita itu telah membuat special non-German match selection!
dan die telah memilih kotak yg ada bendera SPAIN..menanges laa penyokong oren dengan pilihannya..huu mari kita tunggu dan lihat sama ada pilihan si sutung itu tepat atau tidak!!?[caya laa sutung! i lap u - dan dan lap, arituh masa german kalah, benci] ahaha ni semua gara2 i tamau team oren menang! kene laa i sokong spain kan..
babai incik suami..awak jgn nanges yeh kalo team pilihan awak kalah!keh keh keh

first selection yg si sutung ni kene buat ialah untuk perlawanan penentuan tmpt ke-3..and ofkos lah GERMANY kan? haaa die pilih kotak GERMAN!
second selection plak die kene pilih untuk penentuan siapa juara..ya yaaaa..mestilah SPAIN!!..arap maap ye penyokong oren..[saba saba..kita tunggu je 11july ni ye alamak mati aku kene tibai ngan penyokong oren pasni]


more here

1 comment:

  1. ngahaha aku rasa player2 pun tersaiko la dgn prediction si sotong ni haha ;p kita tunggu & lihatt nghehehe ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...