Saturday, July 3, 2010

Oh TIDAK!!!!!

huwargghhhh lepas ni tak bleh lah makan lagik..


nampak kat fesbuk, one of my friend comment something on that article..
hah korang bace laa!! sedeh sedehhh!!
haa kene check laa jugak lepas ni sushi kat jusco/carefour semua tu derang ada pakai mirin tu ke tak?..isk isk sedehnye tak bleh dah makan..tsk


aih lepas ni rase-rase teringin sangat nak makan sushi, terpaksa laa suh aunT aariz buatkan sushi belajar buat sushi ngan aunT aariz..bleh ke aunT?

4 comments:

  1. oh..ye ke? nasib baik tak penah makan kat situ!

    alah..senang je nak buat! tapi org buat kimbab la.. itu korean punya versi

    ReplyDelete
  2. tskkk ye ke?? aku dulu suka la makan sushi king, tapi since pregnant mmg tak penah makan dah. huhu abeh lepas ni mana nk mkn kalo teringin weh? tsk2!

    ReplyDelete
  3. betul ke ila?? aku cam penah perasan logo halal jerk kat sushi king hehe. tahun lepas, aku siap jadi member sushi king tau.. sbb nk mkn murah punya pasal. tapi kalau kita makan base on ikan pun tak halal ker??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...