Monday, July 12, 2010

suratan atau kebetulan?

VIVA ESPANA!! [walopon saye bukanlah penyokong tegar SPAIN] - eh i amik spanish language kat U dulu, dapat A tau..aci ada kaitan? hahaha [lempang nak ila?takde kaitan]
disbbkan saye takmo oranje menang, saye rela menyokong SPAIN..saya sangat berpueh ati!
i sukee Iker Casillas, pemain Real Madrid kapten SPAIN..
sedeh je muke pemain netherland...sian plak tgk..
tp adatlah kan..kalah menang adat permainan..boleh cuba lagik 4 tahun akan datang..
tp takde arapan laa weh..BRAZIL laa empunye piala tu kan..dah jadik tuan rumah..tak menang tatau laa..yeahhh idup BRAZIL!!
SPAIN is planning 36 hours party to celebrate their victorious World Cup squad!..huishh dasat dasat!..
trus dah ada satu bintang kat jersey derang eh malam tadik..mak oii dah siap prepare awal2 ni..mmg yakin akan menang..semua angkara Paul? ye ke?
tp kan..suratan atau kebetulan?
kemarin terbaca kat blog member, Paul si sutung kurita itu rabun warna katenye..ye ke?
die akan memilih kaler bendera yg lagik terang..
contoh:
German vs England = mestilah Germannye bendera lagik terang kan?
German vs Uruguay = sah2 laa German
German vs Spain = haa kan die pilih Spain, Spain striking gitu kalernye..

huu ntah laa..betul ke tak..tp saya pon terpk begitu..alaa..dah kalo ada skill, si sutung tu pilih laa mana pon, takkan jadik kenyataan pon apa yg si sutung tu ramalkan..

apa2 pon, si Paul menjadik rebutan sekrang! semua berebut tu..Itali claim sutung tu datang dari laut kat itali, Spain businessman plak nak tawar harge tinggi nak beli dia..sape yg untung? mestilah owner die kan..si sutung? tetaplaa begitu saje..

5 comments:

  1. ahahaa lg 4thn piala tu kasik german la weh ;p
    err lg 4thn paul yg rabun tu agak2 idup lg ke?aku xsuka paul!xyah teka2 boleh x?

    ReplyDelete
  2. tetiba sotong kurita dah glemer jadi artis. hahaha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. oh takpa takpa..kasik german no-2 laa..muahaha..


    haa tu laa kan drama mama?..tibe2 die glemer..merata2 citer pasal die je

    ReplyDelete
  4. bayangkan muda sadin sutong itu...

    "pe mende la lu orang ni beb. wa mana tau pasal futball beb. wa nak lepak atas kotak mana sekati wa aa...kecoh aa"

    ehhehehe....

    ReplyDelete
  5. muakakakakakaka itu laa kan farin? die blur je org ramai2 tangkap gambar die..sadin je bleh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...