Thursday, July 8, 2010

dah tua ke?

huh En. Daddy baru je khatam game Prince of Persia: The Forgotten Sands nye..
syiokk gila setiap kali layan tgk En. Daddy main game..macam tengok movie gitu..
teringin nak main, tp kang jerit2 je yang terlebeh..bleh sakit jantung terkejut2...
kejap2 kang kuar raksase gorgon besar gilaa! kejap2 kang kuar binatang pelik2..kuar alien merapu2..[sekarang kan characters dalam game semua cam real!]
kadang2 En. Daddy yang main, aku plak yg over2 jerit! haha tah pape!
nak main games ni kene committed..kita akan semangat gila main bila feel tu ada..i mean kene berterusan main tak bleh stop tibe2..sbb once dah stop, nak main semula nak kene amik feel tu lambat sket..lama2 jadik bosan..sbb tuh En. Daddy main game 2 3 ari je dia dah khatam game2 yg die main..
tp tu laa faktor usia mungkin...aku sekarang kalo nak main game, kene main game yg rilex2 je..cam main game di fesbuk..millionaire/FarmVille/Restaurant..tp aku cepat bosan plak..sampai satu tahap, dah malas dah..
TAK macam dulu..dolu2 gilaaaa aku antu game..sanggup tak tido malam, main game sampai ke pagik..pastuh tuang kelas eh..
dulu siap berlumba2 ngan Zed/Huda/Mancet saper yg paling advance levelnye..
macam2 game pernah aku main..
tiap kali pi kedai CD, ada je game nak beli eh..
sekarang? Tengok je bleh laa..
korang camne plak? still rajin gik main game ke?

hensem kan hero dia?? semangat weh kalo main game, hero dia hensem..

macam real..semakin canggih game zaman sekarang ni..

2 comments:

  1. ngahaha boleh tak aku rasa takde masa nak main game? ;p kalo ada pun main game athirah aje la kuikui ;p (game fesbuk 1 pun aku tak penah main bleh?)

    ReplyDelete
  2. games? huh tiada lagi dlm kamus hidup
    skg nie main games peekaboo je lar ngn rayna
    hahahhaha ruuu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...