Wednesday, June 30, 2010

Feira's Birthday Party

last weekend kami ke Feira's Birthday party di kota seriemas, nilai..
En. Daddy keje..maka terpaksa laa mama import maklong tuk memandu menemankan kami ke sana..sebbayek dekat je ngan umah tokma..
Feira ni dua pupu aariz..mama aariz n mommy feira adalah sepupu..
Feira lahir bulan yang sama ngan aariz..cuma lambat 24 ari je dari aariz..feira dah pon ada birthday party..aariz?masih dalam planning..saba saba
ada bbq, ada laksa penang, ada puding caramel, ada kek besarr gilaaaaaaaaa dan macam2 lagik laa..
gambar2 kami di party pon menarik2 belaka..puassss n sakan laa kami berposing aritu..almaklumlaa merata2 kamera dok snap n candid..geng2 mommy feira ni semua berkamera bagak2 belaka..sampai naik sogan lah mama nak keluarkan camera kecik mama tu..haha..mmg tak kuar laa kan..
hah mari lah layan gambar yg shantek2 ni..(hopefully gambar party aariz nanti shantek2 camni gak..walopon lain environment nye) - maklong nadia make sure gambar2 aariz nanti shantek2 ye?!


aariz dipaksa potong kek skali ngan feira
feira pelik apsal laa budak ni melalak kuat snagat..

weh weh...confirm tau birthday party aariz 31st July nanti..mark ur calendar k!
p/s: semua gambar adalah ehsan dari mommy feira - nadia studio

5 comments:

  1. awww nape aariz nangis tu? mcm bad mood je haritu, tak? ini misti psl mama dia belom buat buat lagi bday party dia ni! :P

    ReplyDelete
  2. kek dia besaaaarrr punyeeee! mesti best dan puas makan.. takde la kek tak cukup utk tetamu kan.. bestnyaa.. ila.. nak wat besday aariz, kena bagitau awal2 bila tau.. sebab kang aku ni kerja jerk.. huhu

    ReplyDelete
  3. besaaa gile cake feiraaaa
    aariz punya kek cmne?
    cake basil comel sajer..takpe2 next birthday basil nti aku buat skali ngn adik die :P wahahaha veranganss

    ReplyDelete
  4. aariz nanti jgn lupa jemput auntie ngan naufal ye g birthday party aariz...
    mancet: x pe start ngan berangan dulu... ada rezeki insya-Allah... :)

    ReplyDelete
  5. haha thara..kita tgk nanti lepas mama dia dah buatkan party die nanges lagik tak camtu..die suka nanges luas gila mulut..cam la kene pukul

    cik atul ni..31 july laa..datang tau! MESTI!

    ahaha sian laa basil takde birthday party next year..sbb kalo nak ada party nect yr terpaksa laa mommy n daddy basil wat projek tahun ni..kalo tak, kene tunggu next next year..itupon kene tunggu adik basil 1 thn laa baru ada bday party..nampak gayenyeh basil 4thn laa baru ada bday party..kejamnye mommy basil nih!

    mestilah jemput aunty wati n naufal..harus gitu...MESTI KENE datang tau aunty n naufal!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...