Wednesday, June 9, 2010

Happy 1yr Birthday Aariz Zafir

huu terlambat plak nak wat entri tuk wish aariz..
sepanjang di GC, tak sempat pon nak bertenet..hari2 kami penuh dengan aktiviti, dari ke pagi sampai ke malam..
yang pasti, rasanye aariz sangat gembira di hari lahirnya..

SELAMAT HARI LAHIR sayang..
semoga kamu membesar bagai johan dan menjadi orang yg berguna kepada keluarga, agama dan negara..

cepat je masa berlalu..
rasa macam baru je smlm aku dihospital diinduce..
pejam celik pejam celik, setahun dah aku dan En. Hubby bergelar mama dan daddy..
dah setahun aku dan hubby same2 membesarkan aariz..
setahun dah kami bergelak ketawa dengan telatah aariz..
setahun juge kami mmg bahagia dengan kehadiran aariz..

ape hadiah yg aariz dapat?
En. Daddy hadiahkan kasut tuk aariz[sebbayek sempat kitorg pi redah OU dan Sunway pyramid semata2 nak carik kasut tuk aariz..2 ari lepas kitorg meredah, mama ngan daddy dedua tumbang diserang demam denggi]
susah betul nak carik kasut tuk kaki comel aariz tu..
saiz kaki aariz sekarang size 4..kebanyakan size 4 atau 5 mmg slalu je out of stock..kalo ada pon, jenis yg tirus2 depan yg susah kaki aariz nak masuk..
naseb bayek kat sunway pyramid kedai clarks tu banyak choice dan cantik2 belaka..[rambang mata seh]
dan mmg tak sesia daddy hadiahkan aariz kasut sbb di GC aariz mmg guna setiap masa tuk mengasah skill berjalannya..
sekarang aariz dah handal berjalan..naik turun tangga pon macam org besar..haih

dan bercuti-cuti di gold coast sudah semestinye hadiah paling besar tuk harijadi aariz!

video

ni aksi aariz mengejar burung @ sea world, gold coast..aariz mmg suka burung..

video

aksi aariz turun tangga di hari lahirnya..ini budak mmg pantang nampak tangga..kat mana2 pon nampak tangga, laju je die berjalan tuju ke tangga..tsk

11 comments:

  1. wah3..handal ye aariz skrg.
    happy birthday aariz!!
    besnyer aariz dh besar :d

    ReplyDelete
  2. happy birthday aariz!! hehe celebrate kat GC yer..bes tu!

    ReplyDelete
  3. hPPY BIRTDhay aariz!!!!..tula basil smpai skang tak dpt lagi kasut clarks tu.takde size..tensen akuuu uhuhuhuh
    dhla kaki selim..auntie kt sunway tu ckp kenebli F gak,die kate nti basil jatuh.die tanak recommend size lain..hhhuhuh..bagus kan auntie tu

    ReplyDelete
  4. happy birthday aariz!
    haa cepat2 soh mama update pasal GC k? :)

    ReplyDelete
  5. hepi birthday aariz, syok nyer aariz celebrate bday kt gc, daddy faris pn bru plan nk bwk kitaorg this yr tp t'pakse r postpone dh adik faris lak nk muncul, hi3....

    ReplyDelete
  6. Aariz dah besar la!! Happy Birthday!! Bestnyer Aariz dah sampai GC.. Aunty pon tak pernah jejak kaki lagi kat situ.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. hoh padan lah menyepi punya lama! sampai lupa nak mai Aydein's birthday ni! :P punya lah tunggu mana laaa si aariz comel ni tak mai mai. mama aariz dah RSVP kata nak mai. tapi tak timbul2, tak jumpa rumah ka? rupanya dok bersakan di Australia rupanya! :P

    ReplyDelete
  8. pergh....kasut clarks...ekekek
    selamat hari jadi aariz....semoga besar jadi budak yg baik, berguna dan ingat ibu bapak... =)

    ReplyDelete
  9. thanks aunties semuaa..

    thara, sori sangat2 i salah tgk tarikh laa..yer yer je wat RSVP sbb mmg nak datang..skalik 2 3 ari sebelum fly, tgk flight ticket rupenye kitorg balik 5th june 8am..sampai sini kol 3pm..tak sempat nak datang aydein's party..ruginye tak dapat join party yg sangat meriah tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...