Sunday, June 20, 2010

ewahhh!

ewahhhh!! aarizz kamu buat mama pecah perut malam ni..
habezz semua lagu2 kat jangan lupa lirik tu dia layan joget..
layannnnn...

5 comments:

  1. ibu-ibu bapak-bapak....

    hoihh!!mcm nak bersumo je kamu aariz!
    lawak btul lah.kahhkahhkahhhh

    ReplyDelete
  2. hahaah comel gilaaa! dah besa dah aariz ni! :D aydein pon skarang asal dgr music best je, mesti start henjut2 body dia! haha. nak kena tunggu boleh berdiri baru bole ikut berjoget mcm aariz! :D

    ReplyDelete
  3. hahaha....x tahan tu...klakar la aariz,teringat plak budak AF yg nyanyi lagu ni nama daus plak tu....!!!

    ReplyDelete
  4. macam bersilat pon ade.. apa2 pon.. kiut giler!

    ReplyDelete
  5. zehan: tu lah kan?..die tgh exited tuh..mmg tu style baru dia kalo excited..kekadang kalo tgh excited, jalan pon die jalan cam sumo..lawak

    thara: takpe...tak lama lagik laa tu

    makteh: ahaha..bleh plak ada kaitan

    yana: haa kan? tp rasa cam lebeh to sumo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...