Tuesday, August 3, 2010

Aariz Birthday Party Sneak Peek

what a blast! ramai sungguh yg datang memeriahkan suasana..[kesian korang terpaksa berhimpit2 cam sumbat masuk bas mini je..rumah kecik sangat]
terima kasih banyak2 tak terhingga buat tetamu2 yg sudi hadir..
and thank you so much for all the lovely gifts!..[huuu bleh sampai 3thn mama and daddy aariz tayah beli toys dah tuk aariz]..
mari kita intai sket gambaran sebelum majlis..
sori yeh ni je so far gambar yg saya ada..saya langsung tak pegang camera, so takde gamba pon sekitar majlis..tunggguuuuuu our photographer kasik eh? once received, sepantas kilat akan saya update lagik!

deco yg tak berapa siap lagik..

birthday boy yg gigih menghias meja sampai masuk bawah meja.. party packs

kita tgk siapa yg kenaaa!! siapakah tetamu yg bertuah pada aritu yg berjaye mencurik hati juri? nantikan!
[hadiah tuk pakaian mengikut tema]
birthday boy bz seh..sebok menyiapkan party packs, tekun belajar buat balloon bunge[cam clown slalu buat tu]..tengokk! balloons pon dia pam sendrik...hebat!
alamak! terlupa sudaaa..terlupa nak mandi..tetamu dah nak datang ni..camne ni mama?

7 comments:

  1. thanks for inviting!

    hehe puas makan kat umah ko..afif plak sonok main.

    ReplyDelete
  2. cepat cepat, update! sighs. ruginya tak dpt nk join haritu! grrrrrrrr. blame it on malaysian car! ><

    ReplyDelete
  3. Tensen tul leh tertinggal sampul superman diy kat rumah. Walaupun print dan tempek je kan. What to do. Dah jadi mak ni, senang betul terlupa. (padehal dah biasa dah).

    Weh nanti beli toy atau simpanlah duit tuk untuk masa depan Aariz tu. Nak beli hadiah, tapi tak sempat. Rasa macam dah jadi jiwa orang tua duk bagi-bagi duit ni instead of beli hadiah. Siap salam pastu selit dalam tangan. HAHAHAHA. Gila tak cool. So tak style. Hahaha. Nanti 2nd birthday aku belikan hadiah.

    Pitt tak habis-habis cerita keenakan nasi ayam. I pon syok gila makan. Kek coklat pon sedap gilaaaa.

    Weh lain kali kalau kau rasa nak buat party kat studio aku pon boleh tau beb.

    Nanti aku upload gambar yg aku snap tag kau kat fb. Ingat nak tunggu Leila ngan Wati hari tu. Tapi tak sempat pulakk. Luqman dah rengek nak tidurr. Thanks ajak.

    ReplyDelete
  4. wah ada hadiah pakaian ikut tema tatahan tu! athirah confirm tak layak bertanding la nampaknye ;p gambar aariz yg last tu cute gila, terlupe mandi ye ;p
    thx ila for having us, sorry la kitorang lambat sampeii huhu

    ReplyDelete
  5. farah: terima kasih juge kepada kamu yg sudi datang..rase terharu gak laa ko reject invitation lain, tp aku nye ko datang! yey!

    alamak zehan: mestilah sudah habez kan..aku makan sorg! keh keh keh..takpe len kali k aku order lagik ngan aunty tu?mmg sedap kek aunty tu! siannn ko rugi takd apek merasa[ayat dengki saje nak buat ko terliur]..haha alamak jgn mare zehan..

    thara: its ok..takde rezeki kita berjumpe..haih kita ni banyak kali je slalu ada halangan kan kalo nak berjumpe..

    intan: mekaseh gile ko datang!..wati tak datang pon..leila n zaki je datang ptg tuh..aku nak simpan wit yg ko kasik tu tuk masa depan aariz..ceywah! oh ko sempat gak snap2 eh? yey! bezz bezz..serius? tu laa arituh plan ingat nak wat kat ko nye studio..tp cam last minute kitorg tuka..ok kalo ada lagik plan nak buat party2 bleh laa usha studio ko pasni..hehehe

    fatih: yer..adiah adhoc..tetibe rasa terbaik ati plak nak buat adiah gitu..
    takpe tak kesah pon..umahku still terbuka sampai malam pon ada yg datang gik..

    ReplyDelete
  6. ala.. ada adiah pakaian ikot tema erk? Zarif bawak baju superman aritu, tp aku malas nak salin kan... huhuhu.. dah ler hadiah aariz tetinggal... dah nyanyuk agaknyer aku nie..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...