Tuesday, August 10, 2010

Aariz 1st Birthday Party

seperti yang dijanjikan...
arini baru je tadik kitorang dapat gambar2 from our official photographer..
dengan speantas kilat update blog..
amaran!! entri ini entri paling banyak gambar..

antara pencuci mulut:
antara tetamu yang hadir... tengok laa anak dara si fatih ngan anak teruna si farah..bukan main lagik bersuap2..
sesi potong kek
pemenang adiah pakaian mengikut tema..
basil, luqman wazif, dan pasangan yan+wasil(somi isteri ni dedua pakai baju superman)

cutie gurls of the day:
cute boys of the day:

cute babies of the day:

ni lah photographer kami.. maklong nadia aariz a.k.a mama aariz's caousin banyak sangat gambar..tak terupload..tak puas tengok? bleh jenguk lagik banyak gambar kat nadia studio fesbuk

terima kasih kepada semua yang memeriahkan majlis..maaf atas segala kekurangan di sepanjang majlis..jangan serik nak datang lagik apa2 majlis kami ye?

13 comments:

  1. awal2 haku dah hagak dah konfem bertimbun gamba ko nak letak kat sini kan. seb baek de terselit gak muka aku. pape pun dat party was awesome la..like i said before mcm kat krypton hehehhe

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya burfday party superman lagi
    best2
    aariz pun nampak sangat epy yer :)

    ReplyDelete
  3. kek setappp ooo.pny la nk mkn tp ko dok kasik org len dlu.xsabo pny psal smp cik reen kne suap skit hahahaha nmpak ke air liur gue mnitik makcik ;p

    ReplyDelete
  4. party looks awesome! masih geram kerana tidak dpt menghadirkan diri ke majlis anda! sobs sobs :(

    ReplyDelete
  5. huhu cik reen, sebenarnyeh gambo ko belambak hokeh..tapi aku amik yg paling sweet posingnye aku taruk kat sini..mekaseh..tak saba weh nak gather2 buka posa kat rumah ko nanti..

    eray, mekaseh..aariz masam je..susah lah nak amik gambar die senyum2..huu takpe dia menjiwai watak superman..kene serius..hahaha

    nik: mekaseh..mau order? nanti aku kasik kontek..hehehe..huu sori beb aku aritu syiok2 potong, skalik mak aku suh biar org yg nak makan nanti potong sendrik..hadeh terbantut nak edar2 kat korang..huu ada banyak lebeh kek aritu..mesti korang segan2 nak potong sendri..len kali aku potong je kan tayah tunggu tetamu yg nak makan, potong sendrik..mesti memasing segan nak potong sendrik..adoi kenape tah tak terpk masa tu..kalut aku aritu..tak terlayan korang2..sori sangat weh..

    thara: haha lex lex..nak wat caner, dah takde rezeki u nak datang aritu..tetibe plak kete u wat hal..insya Allah next party i jemput u lagik! ..kekeke..

    ReplyDelete
  6. heheehee..ternampak sepentot zara...kekeeke gambar pon santek-santek...hehehe

    ReplyDelete
  7. mama yun ni, nampak aje dia..bleh keh aku pi carik gambar mana yg nampak spentot zara? punye laa aku tak pasan ada gambar senset..
    shhyyyhh sian zara..malu laa dia..

    ReplyDelete
  8. masih teringat kesedapan kuih koci dan kek hari tu hahahaha.

    ReplyDelete
  9. rugi betul aku tak dapat datang! cis cis... ila.. aton datang tak?

    ReplyDelete
  10. aton nak datang? bertuah lah kalo aton datang..iza ngan leen sanggup tunggu lama kekonon aton kater nak datang..skalik aku call, dia kater dia tak sempat..tgh sebok packing barang lagik nak pi singapore esoknye..huhu kira adil gak laa..tak sorg pon party anak kawan dia yg dia datang..mancet,leen,iza n aku..4-4 party dia tak datang..ehehehe

    ReplyDelete
  11. takpe lah ila, dia skang busywomen. kenduri kawin aku pun dia tak dtg :(

    ReplyDelete
  12. meriahnye nmpk dr gamba.. =) aku nape tah x g ms tu x igt ape sbb nye tp adela kot sbbnye mase tu ehehhe jgn seriks jempot lg thn depan ye =)

    ReplyDelete
  13. insya allah akan ku jemput(kalo aku baut gik laa kan)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...