Wednesday, February 25, 2009

Sengal seluruh badan

arini terasa sengal2 seluruh badan..malam tadik tak bleh tido..macam2 yg bermain di kepala..malam tadik perut mengeras dan senak..terasa baby tak gerak seharian..risau yg amat!! tulahh dok leka bershopping sakan di siang ari mula terasa kesal di ati..kol 2 pg, terbangun sbb kaki terasa berdenyut2.. tgn mengusap2 perut n tetibe terasa si dia bergerak! alhamdulillah terasa lega sungguh di hati!..agak lama coba memejamkan mata, tp tak berjaya..kaki berdenyut2, perut berombak, otak pk macam2..kenape perut senak n mengeras malam tadik..something wrong ke? ptg tadik aku dapat jawapan, baru aku tau, rupenye sbb aku terlalu banyak berjalan..sbb tu laa perut mengeras n senak..huu ye laa mana taknye dari kol 10 pg - 8 mlm aku dok bershopping sakan tak hengat punye..tp smlm masa kejadian tak terasa pon?kesian baby mesti die pon kepenatan mama tak henti2 berjalan..sorry baby... i'm so happpyyy n excited shopping for you! mmg puas hati shopping smlm, tak sesia apply cuti semata2 nak bershopping! dah banyak yg bleh mama strikethrough from the baby checklist! so tinggal a few things yg besar2 je laa lepas ni! lepas ni tamo dah jalan banyak2 sangat cam smlm! serik!! ingatkan banyak berjalan bleh exercise, tp terlebeh sangat, badan sendrik yg naye..

ini semuaa ahmad albab yang punyaaaa...

4 comments:

  1. wekekekekkk..
    ko nk letak name anak ko ahmad albab
    ye..huhuuu sedap gak tuh ;p
    Bab....ooo Bab.....

    ReplyDelete
  2. hahahaa mmg lah berjln 2 exercise

    tp kalo terlebih berjln bawak padah pd ibu mengandung yeaa...ingat tu..hehehe

    wow..mcm dah complete jek kn brg ahmad albab...hehehee

    ReplyDelete
  3. mmg dah banyak dah.. sampai dah terlebih2 kotak ekea tu... hahaha... bukan mama nya aje yg penat.. daddy nya penat gak melayan mama nih.. nasib baik malam tu tak mintak apa2 hahahaha...

    ReplyDelete
  4. zehan : hampeh ko zehan! bab ye ko kater? bukan bab laa..incik mat laa...mattt ooo matt..

    yun: lom complete gik..tu baru baju2 n barang2 mandi die..stroller, car seat, baby cot, breast pump lom gik..aha nanti aku wat entri checklist die eh..mana tau korang2 bleh sponsor..akaka

    En. Hubby: oh penat ke? siann siann..kita lom habez gik ek..nanti kita buat 2nd,3rd,4th trip gik k..tunggu Megasale bulan 3 ni plak ek!..banyak gik tak beli ni..ahax

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...