Thursday, February 19, 2009

Rona Roni Makaroni

ahhaahahahahaaha lawak gile ending die tadik! so tamat lah sudah drama bersiri rona roni makaroni yang selame ini kitorang dok tgk tetiap malam Khamis kol 9 @ astro ria..lain dari yg lain laa ending dia..terbahak2 aku glak!..memula suspen gak aa, n ingatkan panjang lagik laa cite ni kan..skalik upenye abih dah malam ni! ayat lawak yg aku teringat si daddy roni tu cakap tadik 'biasalaa drama melayu, mana nak kira logiknya'..lebeh kurang gitu laa ayat dia! ahaha! tp syok ler gak layan citer ni..walopon sebenarnye aku almost bosan tgk drama ni last week..sbb cite makin melalut n lembap..tp naseb bayek aku tgk gak malam ni..sbb takde cite lain pon aku nak layan kan..dah ler dok sengsorang ni (En. Hubby tetibe di'page' pi wisma celcom..kate nye rack server kat situ tumbang! camner laa bleh tumbang..aiyaa tak dapat ku gambar plak camne rupa die tumbang kan..) aper lagik layan tv je laa kan..

hoh ada sejam gik tuk aku habiskan shift keje aku malam ni! huwaa malasnye nak research pasal deemed loan handling ni kan!! huwaa bosannyeee!! malasnye aku nak check coding!!

2 comments:

  1. eh.. ape ek ending dia?? aku tgk xhbs la.. sampai mak dia tanya "betui ka rona nak kawen sama ludin??"

    ReplyDelete
  2. ending dia: si roni sampai kat rumah mak rona, pehtuh dok melamar die, pehtuh tak lama lepas tuh si jess plak datang kater roni tak bleh kawen ngan rona sbb adik-bradik..pehtuh tak lama lepas tuh dato' majid datang gak ngan ben n gya..derang dok bertekak kat tangga..tetibe mak rona datang dari tepi rumah(sbb die dok halau bapak tiri rona ngan penyapu) dok teriak abang..sebenarnye bapak rona tuh pemandu teksi..tp mmg suspen laa ending die..n last2 tuh derang dok pegang skrip n baca..klako je..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...