Tuesday, February 10, 2009

i miss my hubby!

huwaaa!! tak sampai pon sehari die pergi, aku dah start rindu kat dia! i miss him so muchhhhh!! camner laa aku nak tempuh seminggu ni tanpa dia kat sisi aku? camner la jugak aku nak tido memalam tanpa En. Hubby kat sisi aku? padahal setiap malam tiap kali aku mau tido, for sure die kene 'dodoikan' aku..malam ni? malam esok? malam lusa? camnerrrrrrrrr?? huwaa..cepat laa masa berlalu! tak sabar nak tunggu ari jumaat ni die balik!! huwaa tak suke kalo die kene pi out station!! aper nak buat, terpaksa laa aku relakan je..keje kan..bukan die pi berpoye2..huwaa sayang cepat ler balik!! i miss u soooo muchhhhh!! love u! =(

2 comments:

  1. saya rindu kat awak gak.. lain kali ayg ikutlah saya bila outstation nih, sayangkan bleh keje kat luar dari office... at least kita takdelah berjauhan...

    bestnya kalau ayg bleh ade kat sini...

    ReplyDelete
  2. samela kte pd mase dan ketika ni..alone! huhuhu...boring betui..aku memahami

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...