Thursday, February 12, 2009

ladies nite out

last nite went to bangsar..alone..En. Hubby teda, makanya terpaksa laa drive sendrik..Zed was ere from Abu Dhabi..sonok jumpa die! semakin ayu, rambut panjangg gila..tak pernah gik aku tgk rambut die sepanjang itu! (ala rugi plak tak amik gambar ngan die smlm)..plannye nak hangout ramai2 sbb lama dah tak jumpa..end up aku n dia je malam tadik..luckily zura datang jugak then kitorg ke cheras tuk lawat kak rin(kakak zed)..n kitorg sesat! before that singgah crown plaza skejap amik barang then baru gerak ke cheras..ceywah aku ni bila dengar kakak die dok jalan peel, dengan slambernye tak mintak direction...kekunun tau jalan laa ni..(ye laa aku dulu dok situ n skulah kat SRK Convent Jalan Peel tu)..mesti laa aku assume senang je laa jalan kan..skalik sampai kat bulatan kmpung pandan, aku glabah..warghhh gila dah lain! punya laa lama gilos aku tak ke area sana! aku redah je laa..skalik masuk highway putrajaya tu ok! huwaaa jauh gila exit terdekat adalah bukit jalil! tak ke berpusing balik lepas tu kitorg..takpo laa, bleh bawak zed jenjalan kl..yer laa dah lama kan die takde kat kl ni..haha..padahal dah salah jalan..hua hua hua..malu je org kl, tapi bleh sesat! cis!..tu laa orang tua dah pesan, malu bertanye sesat jalan!..ok tapi kitorg sampai jugak jalan peel tu, sbb aku tere! haha..then zura citer2 pasal satey jalan peel..aku tingat satey pakwan je la..mmg betul satey jalan peel = satey pakwan..satey tu dah lama gila since aku skulah rendah, die dah bertapak kat situ..until now idup gik gerai tu! wah! kagum betul aku!! kitorg makan ngan lahapnye satey tuh kol 11:30 mlm..haih mana laa tak gemok asik makan je..padahal aku baru je makan nandos kat bangsar tadik..cis zura la ni..tp zura n zed cakap aku tak gemok! wahh hepiiiiiiiiii nye aku!! around 12a.m kitorg gerak balik ke crown plaza anta zed n zura..zed ajak stay ngan die kat crown plaza, malas ler aku..aku keje kol 6 pagik ni(hehe aku work from home lagik arini!)..laptop kat umah camner nak keje kalo aku stay sana..so gigih gak aku drive sengsorang membelah kesunyian pagik! tak sunyi pon! kl masih idup! kol 12:30 a.m tu makin banyak kereta ada laa..hope to see them again next time! rindu gila kat member2 lama!

p/s: zed thanks for all the chocs! bertambah stok chocs aku..next time balik mesia, bwak adiah tuk baby aku skalik ek! ahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...