Wednesday, June 1, 2011

Aariz Zafir turns TWO today!


Dear Aariz Zafir,

you turned 2 today sayang! Happy 2nd birthday to you! alhamdulillah! awak membesar bagai johan! semakin bijak, lasak dan handsome! I see a little more of me in you with each passing year. I'm so proud and grateful to have you as a son. Terbayang2 mama wajah awak tersenyum2 sipu bila daddy dan mama nyanyi lagu happy-birthday tuk awak pagi tadi..comel!

semakin banyak keletah awak..ada je ari2 kami dipenuhi gelak tawa..awak lah atromen penyeri-hidup kami..terima kasih aariz! mama dan daddy sayang awak sangat-sangat!!



Again, Happy Birthday to our pride and joy.
No matter how many birthdays come and go, you'll always be my little boy.

Hoping that your day will be as special as you are.

luv,
mama

8 comments:

  1. happy bday aariz! hahaha abis menggoda senyum mcm tu sambil pakai goggle yer! cute okk ;)

    ReplyDelete
  2. itu senyuman copy paste awak tu kangah!

    btw, happy birthday aariz!

    ReplyDelete
  3. happy besday aariz.. aariz memang muka macam mama dia hehe

    ReplyDelete
  4. happy birthday aariz.. semoga menjadi anak yg soleh ye sayang :)

    ReplyDelete
  5. happy beday aariz...big boy dah dia,nak jadi abg dah.to mommy aariz,take care ya!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...