Friday, June 3, 2011

senyum copy paste

saya ada dua senyum..
senyum nampak gigi a.k.a sengeh..
dan satu lagik senyum tak nampak gigi..ni kire formal laa ni..
saya kalu amik gambar tuk suka2 ria mmg akan tersengeh nampak gigi..
tp bila amik gambar passport ke, gambar tuk tag office ke, mesti akan automatik terjadik senyum formal..which is senyum leper yg aunT aariz kasik nama..
dan nampak gayanye aariz pandai mengcopy paste senyum leper saya..


cer laa tengok senyum kami ni..sama keh?

saya tak reti lah nak senyum tak nampak gigi..
kalu senyum tak nampak gigi, for sure senyum saya akan jadik camtuh..leper..ntah ek!

aariz suka senyum terkenying..
camne eh nak cakap..yg jenis kerut2 hidung, mata jadik sepet tuh..
eh terkenying keh? hmm tatau laa nak cakap senyum camne tah..
tp pada saye, senyum tu sangat lah buruk!
tp tuh laa senyum fevret dia..
asal kita cakap "aariz smileee!!!"..
senyum tuh laa yg dia kuarkan! cais!

see! buruk kan?
ada banyak lagik lah gambar2 dia dengan senyuman buruk ni..
taknak tepek banyak2..sbb tak cantik..hehe

tapi ada jugak senyuman manis yg dia boleh buat..
tp jaaaaaaaaarang lah nak dapat..
cam senyum kat bawah ni..sweet kan? laga2 kepala lagik tu..
ni bukan kita yg suh dia laga/rapatkan kepala..tp dia sendrik yg automatically rapatkan kepala kat partner sebelah dia..sweet kannn?? ohh so schweeeeetttt!!

ni senyum paling mahal aariz! senyum menjeling..perghhh mahal sungguh beb! lagik susah nak dapat ni..

eh tercerita pasal aariz nye senyum plak..
asalnye nak cerita senyum copy paste antara dia ngan saya...dah lari topik plak..
aa takpe..layannnnnn kan aje..haha

2 comments:

  1. hihii comeii aariz senyum gitu.mmg sejibik kopipes senyum ko.
    terkenying??seriously 1st time dgr ni.sebbayek ko ltk gmbr.klu x aku pn tatau menatang ape terkenying tuh.hohoooo

    ReplyDelete
  2. aahaha aku tatau nak namakan senyum aariz tu senyum apa..tu main taram je letka terkenying..bapak aku ler suka guna ayat terkenying..haha
    sebijik ke? hehe..dah kater anak omak..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...