Monday, June 6, 2011

10L junior #6

tahniah buat cik reen yang telah selamat melahirkan anak perempuan yg sangat comel dan halus mulus..
tambah sorang lagik 10L junior..menjadikkan sekarang sudah ada 6 orang 10L junior!
semalam saye dan zehan berkesempatan melawat skejap cik reen dan anaknye di seri kembangan!
fuh fuhhh! jenuh sesat2 jugak laa kami mencarik rumah MIL cik reen..
GPS saya tak menjumpai alamat mereka..cis!
sebbayek incik somi cik reen berjaya menyelamatkan kami!
dan dengan kepakaran dan kecekapan mata saya, akhirnya berjaye juge kami sampai ke rumah mereka!
oh oh sungguh comel ye anak cik reen!
penantian sekian lama tu..terpancar cahaya kegembiraan di muka cik reen!
tiung tiung tiungg memancar2 weh gembiranya dia..
kami sampai agak tgh ari lah..agak kacau daun sket..time dia nak mengurut dan lunch..
[oh orang dalam pantang ni mesti ikut time..tak bleh lambat itu lambat ini..nanti mula laa badan masuk angin laa sakit itu laa sakit ini laa(ini mak saya yg kate)..sian cik reen kitorang kacau..]
skejap je laa pon kitorang borak2, minum2 pastuh caloh!
dalam skejap2 tu sempat jugak laa si zehan mengusik2 anak saye ye..cis!
huhu paling tak tahan jumpe si firas..mak oii pemalu sungguh!!
menyorok celah ketiak bapak dia ok! langsung tak nampak muka..
tatau laa mengikut siapa tu..nak kater zehan? hmmmm musykil gak zehan pemalu gitu..sominye kah? pon macam tak je..haa jawab zehan jawab..ngikut sape dia?
eh eh patut saye amik gambar firas menyorok tu kan? haish tak terpk lak smlm!rugii!
aaa aaaa meh laa tgk cahaya kegembiraan cik reen meh...


oh oh kenape incik somi saye pula yg dalam gambar? bukan ke sepatutnye saye? hehe mestilah bukan saye..sbb saye yg tukang amik gambar..


WSM..sila tanye cik reen nama penuhnye ye..eh eh cik reen, WSM kan?


haa baru lah ada saya! huuuuuuu sungguh tak cantik saya dalam gambar ini..kene tukar camera baru ni! [alasan nak mintak camera baru akaka]


huuuu saye perlukan camera baru plzz!
aritu kat alamanda usha2 GF2, mak oii mahalnyee..
usha olympus pen, dah tinggal rege rm1799..but still riban2 jugak..
huu dari beli camera, baik beli freestyle..
dah ler nak beranak ni..riban2 jugek nanti..bill beranak nanti adalah tanggungan sendri ye..harus beringat itu ila!
tp camera itu perlu juge, sbb nanti camne nak amik gambar baby baru..tul tak?
huwaa kenape lah keperluan saya semuanye harge riban2? tolonggg! ada tak org nak sponsorrr?? plzz plzz plzz!!

6 comments:

  1. cooppp coppp.. ko beranak bayar sendiri ke? company tak bayarkan? adeeehhh

    ReplyDelete
  2. yer cik atul..beranak bayar sendrik..selama ni aku pi checkup pon bayor sendrik jugek..sian kan aku? tu lah, kalu nak free, bleh je pi klinik kesihatan..tp aku tak sanggup plak nak nunggu lama2..

    ReplyDelete
  3. Thx ye korg datang melawat. Baby mia pun ckp thax gak kat autie 2 sekalian. And auntie ila, mia suka sgt la baju yg auntie bg tu. X sabar mia nak pakai. Hehe

    ReplyDelete
  4. oh ye ke mia suka?? ahaha aunty vangge!! yey! oh haruslah masa memilih itu aunty yg rambang mata, bajet2 mcam dalam perut ni anak gegurl je lah gayenye masa memilih tuh..haih geram sungguh dengan baju2 gegurl..comel2 belaka..puas belek2, last2 yg tu jugak laa yg aunty berkenan..legaa mia pon suka! nanti bila mia pakai, suh mama mia amik gambar banyak2 ye? mesti chumelll!!

    ReplyDelete
  5. huhuu akhirnya gmbr yg ditunggu keluar jugak ;p
    ekceli aku mmg pemalu lah.ko je yg tatau.so aku rasa firas tu mcm aku.hahahaaa ni klu laki aku baca ni mau dia gelak guling2..
    tgk baby marini tu mcm xsabar pulak nk laksanakan Bajet2012..plus perut ko tu pun menambahkan lg kobaran semangat aku.kuangkuangkuangg..

    ila.....NOmmmmmmmmmmm..NOmmmmmmmm....jgn nakal2 ye NOmmmmmmmm ;p

    ReplyDelete
  6. bengong zehan! ciss!! jangammm! jangamm zehan jangammmm!!
    oh eh? ko pemalu? tu lah aku pon dok skejap je ngan ko arituh kan..tak sempat nak mengenali diri ko yg pemalu tu lelebeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...