Sunday, June 12, 2011

STICKY MODE - Its party time again!


Come and join us for some fun!


p/s: party's theme: mickey mouse, but don't forget to bring along swimsuit attire..sbb lepas makan2, bleh berendam2..
oh RSVP please..

7 comments:

  1. birthday aariz esok kannn! :D happy birthday in advance, aariz! hopefully next week dpt lah kita bersua after more than a year! :D

    ps : grey's series ade lagi ke? heheee :P

    ReplyDelete
  2. thanks aunty thara!..insya Allah..
    ada! mau kaa?

    ReplyDelete
  3. ila thx for the invitation! nak sgt pegi tapi rasanya x dapat kot sbb dah overdue time tu huhu.. anyway happy birthday aariz, enjoy! ;)

    ReplyDelete
  4. fatih, takpe aku tau ko dah sarat gilos..saje je invite ko..semoga ko slamat bersalin normal dengan jayanye dan dipermudahkan segala..all the best aunty fatih!

    ReplyDelete
  5. since dh t'miss bbday party aariz last year beranak kn, hopefully this year we can make, insya allah, lame x jupe kn.....

    ReplyDelete
  6. ilaaa! nak nak nak nak! nanti u pass dkt i when we see each other next week kkkk! :D

    ReplyDelete
  7. yeyeh!! bezz bezz..kan? lama tak jumpe..

    orait thara..tp yg season 7 kalu nak, u bawak external h/disk ke , bleh i transfer to ur h/disk..kitorang dah tak beli cd now..semua simpan dalam h/disk je..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...