Wednesday, January 11, 2012

wordless wednesday #10

bala tentera si aariz.. ok sila salah kan bapaknye yeh..

6 comments:

  1. Nak skit bleh tak, aariz.. Zarif suka sangat ngan Ultraman Zero..

    ReplyDelete
  2. perrrgghhh... ko kena cari raksasa satu untuk lawan otomen ni.. hihi.. aku rasa, kalau baby girl plak, mesti ko yang buat collection barbie doll/softoy.. tu nak salahkan siapa pula? hihihihi

    ReplyDelete
  3. ila ila... tamo ke jual bumbo seat kaler hijau kat belakang nun.. anak2 ko kan dah besar hehe

    ReplyDelete
  4. yana..oh aku tak nampak ada zero kat dalam collection aariz tu..yang banyak mebius, max..aariz pernah suka gile zero n seven..tp skang ni minat dia kat mebius ngan max..nanti datang rumah aunty ye zarif, main sama2 ngan aariz..mesti bleh geng derang dua! sama2 minat atromen!


    atul, hehe aku tak minat barbie..sila percaye aku tak pernah ada barbie semenjak kecik! hihi
    aku tak minat wat collection bila dah tua2 ni..rasa sesak rumah..mungkin kalu beli pon setakat 2 3 je laa kot..takde nak beli melambak macam bapak dia belikan atromen melambak2 tu
    hehehe tul, tak jual laa kot..sayang..hihi

    ReplyDelete
  5. wahahahaha banyakkkknyaaaa!! sekati otromen katanye ;p
    ni kalau aariz pegi school athirah sure exicted. skolah dia ada display segerombolan otromen. yg paling besar tinggi budak 3 tahun k haha sabo je la ;p

    ReplyDelete
  6. itu laa..aku tgk gambo kat blog ko entri pasal athirahnye skul..fuhh harus lah anak aku meroyan kalu skul sama athirah..asik nak mengerjakan otromen je kejenyaa..kitorang pernah jumpe otromen tinggi tu..lebeh tinggi dari aariz..tp time tu aariz baru sethahun lebeh..kitorang jumpe kat mydin subang..mmg kitorang jalan jauh2 laa kan tamo kasik dia nampak..jauh kitorang kona..ahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...