Wednesday, January 25, 2012

wordless wednesday #12




7 comments:

  1. wah ilaa... tererrnya aqeef berenang. pelampung tu memang sangkut kat leher yer.. boleh ar nanti belikan anneesa.. aku pun dah tak sabar nak bawak anneesa terjun pool (tapi pool mana yer)

    ReplyDelete
  2. Haah..tu mmg plampung tuk letak kat kepala.. Aku bli kat twinbaby masa aariz kecik dulu.. Tp dulu aariz melalak kitorg letak tu kat kepala dia.. Dia tak suka! Aqeef ni ok plak! Ni first time kitorg try rendam dia dlm pool.. Rilex je dia! Meh ler dtg swimming kat sini! Hihi

    ReplyDelete
  3. bessnye anak ko nak masuk dalam kolam sensorg camtu..afif jangan harap!! aku harap adik die ni cam aqeef la suke berenang.

    ReplyDelete
  4. hehe farah..bebudak ni kene biasakan derang dari kecik kot? baru lah derang ok kalu campak je dalam pool sorang2!..sbb tuh aku dah stat rendamkan si aqeef ni awal2..(ni pon dah tak awal sgt)..kalu ikut anak mat saleh lagik awal derang campak baby derang..
    haa nanti adik afif ko kasik laa dia biasa2 ngan pool awal2..huhu

    ReplyDelete
  5. Mak aih!Cerdiknya budak ni!4 bulan ek?Hish!Hish!Hish!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...