Wednesday, January 18, 2012

wordless wednesday #11 sharing is caring

abang mengajar adik..






ahh sudahh!! adik pon dah terjebak ngan ifuuun[iphone]?
takpe takpe..janji korang dua pandai kongsi2..
sharing is caring..caring is loving..

4 comments:

  1. hihi comel je sharing2.. firas tak boleh, habis di lepuk2 nye ipad tu. tu yg kakak marah tu huhuhu..

    ReplyDelete
  2. xde can la ko nak main ifuun tu nanti. macam anneesa pun, suka tengok pocoyo kat tab aku.. nanti dia dah pandai pegang, memang dia aje yang pegang tab tu kang.... ibu kena beli lain ar..

    ReplyDelete
  3. fatih, tengok gak..kalu time adik dia sebok nak pegang gak ifuun tu, mmg dia tolak2 je adik dia..adik dia skang semua benda asal dapat grab, nak masuk mulut..even tgn abang dia pon jadik mangsa..mana laa abangnye tak hangin..tp so far, aku cakap baik2 ngan abang, jgn tolak adik..share2..abang dia mendengar kate jugak laa..hopefully mendengar kate sampai bila2 lah..


    atul, mmg pon..aku sekarang ni pon takde can nak pegang..kalu malam2 korang dok berwasap aku senyap je tu, tandanye henpon aariz yg konker eh..henpon tu dah macam dia punya..esok adik dia dah pandai, adik dia plak konker..aiseh sampai bila2 laa aku takde can kot..sedeh! nak beli yg lain tuk derang, tak mampu laa plak..beli yg touch2 screen murah aritu, dapat laa aku konker henpon sendrik kejap..tp aariz pakai tak lama dia nya touch2 screen tu dah rosak plak..sakit jiwa je..dah kate beli barang murah..tp takde laa murah mana pon..ratus2 gak laa..murah sket dari ipod,ipad,tab semua tu..
    tengok laa nanti kalu ada rezeki beli yg mahal sket tuk derang ni, harap2nye tak kaco ler mama nye ifuuun nanti![kalu ada duwet laa..aiseh money money moneyyyy! plz come to me!]

    ReplyDelete
  4. amboi adik, tenung abang siap tongkat dagu tu..khusyuk betul!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...