Wednesday, January 11, 2012

harga emas turun???

aisehhh!!!! harge emas turun weh!!
dengar crite rm156 je segram skang ni!
aduyainyepunnn saya baru je membeli gelang emas 2minggu lepas dengan harge rm197 segram!
huwaaaaa!! ruginye saya! nak nangess nak nangess!!
takkan laa emas turun sbb brita org jumpa emas kat johor smlm tu kot??
aisehh kenape kenape kenapee?? kenape saya tak sabau membeli aritu!

cepat cepatt korang!! ini lah masanye untuk memborong emas! [eceh borong tu]
ye laa..investment tu..

[adeh dah macam mami jarum pulak saya ni]

6 comments:

  1. ila.. nak masuk blog ko ni mcm ada malware la.. dia prompt dulu tak bagi masuk.. tatau sbb apa..

    ReplyDelete
  2. hah ye ke tul? aisehh biar betul?? baiklah..terima kasih atul..akan ku usahakan check

    ReplyDelete
  3. ok dah fix.. saya buang satu link kat all about BreastFeeding. link tu ade malware.. cheers!

    ReplyDelete
  4. itu harga saham...harga kedai laen la..

    ReplyDelete
  5. saya baru jer order gelang emas minggu lepas 916 rm160/- se gram

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...