Tuesday, October 12, 2010

lunch di rumah?

wah tak abih2 citer pasal rumah!!
eh mesti lah! "rumahku syurgaku"..
wakakaka..
eh syiok eh lunch di rumah ni?[walopon sebenarnye makanan itew ditapau dari kedai]..
haa ni kalo keje kat ofis laa..kalo keje kat rumah, mmg sudah semestinye lunch kat rumah..
minggu lepas dan minggu ini aku keje normal hours..makanye kene ke ofis tuk berkerja..
seminggu lepas asal lunch je, aku lesap balik rumah..lunch bersame incik suami..
minggu ni tatau lagik..rasa2nye macam akan seminggu ni jugak aku lunch di rumah je?
tadik pon dah lunch kat rumah ngan incik suami..sian dia sengsorg kat rumah..
jadiknye saya yg bayek ati ni balik lah menemankan dia lunch..[rumah sejengkal je boleh lah]..
tapi dulu pon rumah sejengkal gak..tp takde la lunch je balik rumah..kenape yek?
haha keranaaaaaaaaaaaaaaaaa saya takde geng nak lunch!
siannye saye! yer laa office kami makin lama makin takde org..jadik cycle tuk shift malam menjadik semakin kerap..makanye ramai laa yg tak de di office bila kene keje malam..
aku plak sengsorang di office..waduh waduh..tak bezz sungguh..
dari makan sengsorang, baik balik rumah makan ngan incik suami..lagik bezz! kan?
terasa keseronokannye/keterujaannye bila nak balik rumah for lunch..macam nak pi makan2 kat hotel/tempat istimewa plak..apsal ha?
rumah baru kami tu bezz kot? wakakakaka..
moga2 hendaknye rumah baru kami itew akan sentiasa bezz sampai bila2! yeahh...

4 comments:

  1. nak lagi best kene buat house warming..hehehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaaha betul gak tu..insya Allah..tungguuu..eray dtang ye nanti..bleh kenal2 lebeh dekat..hihi

    ReplyDelete
  3. mmg best.. perasaannya mmg gedik mcm tu ila :P baiti pun sama cenggitula.. pas tu tiap2 hari sapu rumah.. pantang nampak kotor skit.. sekarang dah ada kurang skit rajinnya :P

    ReplyDelete
  4. wakakakak..toing toing toing!!macam kene batang idung laa plak! betulla baiti!..waahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...