Thursday, October 29, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

hah tak pernah2 mama nak join contest2 ni..tetibe teruja plak tgk tajuk contest ni..senyuman ceria si comel! since aariz ni penyengeh orgnye, y not mencuba nasib kan? harap2 dapat laa menang hadiah yg ditawarkan! sangat terujaa okeh!! dari dulu lagik mama sangat2 nak buat outdoor photoshoot aariz! kalo dapat menang, bezznyehhhhhhh!!!


hadiah dia ape?? haa hadiah dia:

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

bezz kan?? sebbayek mama tak terlewat!
Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
sesiapa yg nak join?still sempat gik nih..meh jom kita ramai2 join! sila lah ke link SMILEYKIDZ


Tengoklah tgh tidor pon bleh senyum..

Nama: Aariz Zafir Bin Muhammad Firdaous

Umur: 4 bulan 4 minggu

ni baru tgk gambar2 die senyum2..blom tgk die bergelak ketawa..kalo dah tgk, sure terbawak2 dalam mimpi punye laa!!..harap2 aariz dapat laa hadiah outdoor photoshoot tu! amin!

kalo dapat hadiah sampingan tu pon dah alhamdulillah dah..

5 comments:

  1. wah aariz dah besaa (esp dlm gamba2 yg atas tu). good luck comel! :)

    ReplyDelete
  2. hihi..aariz tido pon senyum...mimpi bidadari mane la agaknye tu :D

    ReplyDelete
  3. fatih: tq auntie fatih..

    farah: haa itu laa..sangat syiookk tgk aariz tido..macam2 aksi n rupa die bleh buat..

    ReplyDelete
  4. alamak.. tak sempat nak masuk contest tu... gudluck ila..

    ReplyDelete
  5. Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

    Terima kasih kerana meneyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!!
    :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ photography

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...