Thursday, October 22, 2009

counting days..

dah 3 hari aariz tak berjumpa dengan daddynye..
hanye mendengar sore daddynye saje..
nasib baik aariz masih belum tahu ape itu rindu..
hanya mamanye saje yg memendam rindu..
di pagik2 bute ni tetibe terasa ingin melayan syahdu..
tiada mood tuk meneruskan kerja..
semakin bosan dengan kerja..
testing..research..report..meeting..kene bambu..haih
sampai bila laa agaknye aku dapat bertahan?..
daddy cepat le balik!! kami rinduuu..
di pagik2 bute ni syok juge layan lagu syahdu..
lagu ni dituju khas buat En. Daddyku..

5 comments:

  1. woih jiwng karat..kaher pon tkde ,die kt langkawi,sok mlm baru balik huhuhuuh..dr selasa mlm g sane..tsk tskk
    ko dok ngn aariz je ke nih?

    ReplyDelete
  2. thnk sayang... lagu tu mmg best.. rasa nak tuka keje aje...

    ReplyDelete
  3. mancet: senaseb la kita..berjauhann..haa laa ngan aariz je..sape lagik nak dok ngan aku?


    daddy: hehe bezz kan kan? haa saya plak rasa nak resign je..dok umah jage aariz..bleh ke dy? hihi

    ReplyDelete
  4. rindu - rinduan bagai ni... mancet, apsal ko tak ikut je si kaher.. kalau aku dh lama gatal mengikut :P cik ila.. bersabar la en.daddy keluar cari rezeki utk u all gak :) . en daddy teringin jd house hubby?

    ReplyDelete
  5. heheh haruslah rindu-rinduan kan..dah kater somi isteri..itu laa pasal..sbb tuh pasrah je kalo tiap kali die kater die kene out station to jb lah, to penang lah, to perak lah..tak kesah pon..coma, rindulah kan kalo seminggu tak jumpe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...