Monday, October 5, 2009

10L junior

semalam, 4 Oktober 2009, Ahad bersamaan 15 syawal, bertambah lagik sorang 10L junior..CONGRATS ZEHAN!! Zehan adalah salah sorang bekas penghuni 10L flat PKNS Kampung Kerinchi..juge merupakan x-hosmetku! haa lagik sorg hero tuk junior 10L menjadikkan jumlah 10L junior seramai 4 org sekarang ini!..bertambah sorg lagik pencabar Aariz tuk merebut ecah anak Ida..aiyoo..[harap2 anak nik dalam perut tu girl laa plak..takde laa Ecah menjadik rebutan sgt]hihi
Macam tak percaye bila aku dapat sms tgh hari smlm..baru je ptg Sabtu tu die beraye ke rumah aku..ptg Sabtu tu bila ditanye dah ada tanda2 ke Zehan? die kater blom..tup tup Ahad pagik tu slamat Zehan bersalin! tu lah..penangan makan meehoon Singaporeku n satey kajang kat rumah aku laa tuh..SELAMAT BERPANTANG lah pn Zehan! jgn ngelat2 time pantang tau!!..
Pn Nik n Pn Marini, sila lah upload gambar kita2 di hospitlal ptg smlm!!..sedeh betul tertinggal camera dalam kete! kalo tak, bleh aku tepek gambo kat sini! comelll sangat Muhammad Izz Firas tu tau!!

mari tgk gambar baby!! di sini

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...