Sunday, November 1, 2009

Happy 5 months Birthday Aariz Zafir!


Happy Birthday to u aariz!
jgn cepat2 sangat besar ek..

skejap je masa berlalu..
tetibe je dah 5 bulan berlalu..
tetibe je aariz dah membesar bagai johan..
tetibe je aariz dah pandai ketap2 gusi die time breastfeed..[sakit woh! ni blom ada gigi, kalo dah ada, tatau laa camne]
tetibe je aariz dah pandai bebel2 sorang diri..[mama tak paham pon aper aariz bebelkan]
tetibe je aariz dah sangat tere masuk gear reverse..
tetibe je aariz dah pandai pusing2..[360 degree tu pusing2..undur2 then bila terlanggar almari, pusing..then undur lagik..tere tul..aariz dah cam vacuum cleaner yg auto tu plak mama tgk]
tetibe je aariz dah pandai angkat bontot cam nak merangkak..
tetibe je aariz dah jatuh katil..[erk ni akan diceritakan nanti]

mama gembira dengan perkembangan aariz ni! semoga aariz membesar lagik bagai johan!! amin!

1 comment:

  1. ilaaa! aydein pon just turned 5-month-young yesterday! u're right. tetibeee je derang dah besa kan! sighs. thara rasa aariz tu tak lama tu tumbuh gigi tu. aydein dulu pon sblm tumbuh gigi, dok ketap2 gusi die dkt my u-know-what. skarang ni dah tumbuh gigi, skali die gigit, rasa mcm nak putus my u-know-what! sakit tu jgn cakaplah. aydein, aydein. haihs.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...