Sunday, November 22, 2009

First Crawl!

ahah! aariz sudah pandai merangkak!!! yey!! mama sangat hepi!!
21 November 2009 @5months 3 weeks! congrats aariz!!
daipada mengundur2 trus merangkak! bagus bagus..
nanti mama upah solid food ya! hihi



sekejap je bertahan

7 comments:

  1. aku geram tgk anak ko ila, dengan pipi dia yang chubby... hehehe

    ReplyDelete
  2. omg aariz is SUPER CUTE ok! geram tgk mata aariz tu. bolatttt! haha :D

    and he's such a fast developer too! tak ramai babies yg bole merangkak at 5 months! aydein pon baru pandai meniarap. hehe. anyways congratulations! u must so SO proud & happy! :D

    ReplyDelete
  3. cik atul: hehe aku pon geram..selalu je kene makan ngan aku die nye pipi tuh..hihi
    oopss aku terclick reject ko nye comment smlm..

    thara: thanks thara..ur baby pon super cute gak..yeah i'm so proud of him! tapi, riso pon ada gak ni..banyak yg kene kemas n simpan ni..nanti habis die selongkar..maybe die inherit me..my mom said i dulu 10 months dah berjalan..so we wait n see whether aariz can break my record or not..haha

    ReplyDelete
  4. wow, that's fast! haha. ok lets see if aariz can break the record together! remember to update tau! :D

    oh btw satu lagi nak tanya.. yg alphabet mat yg aariz crawl on tu.. u beli dkt mana eh? ive been searching for that mat for quite a long time tapi tak jumpa2. yg jumpa yg size kecik je. i nak yg size besa mcm yours tu.

    ReplyDelete
  5. oh i beli kat tesco je..murah!! kat tesco tu ada macam2 size, sederhana, besar, kecik..kalo tak silap kat toys r us pon ada gak..tapi mahal sket compare to yg kat tesco tu(not really sure harge dia brape coz my fren yg beli kat toys r us tu)..masa i bayar for the alphabet, rm27/28..pastuh i pegi lagi tuk beli yg numbers i tgk price tag die lain plak, rm48 ke rm50+..tak sure brape sebenarnye harge die..kire i untung laa the cashier salah scan..haha

    ReplyDelete
  6. oh lupa nak kasik tau, i beli akt tesco the curve..kat tesco lain i tak sure plak ada ke tak..hihi

    ReplyDelete
  7. yeay!! aariz dah start merangkak..hahaha baik ko pastikan lantai rumah sentiasa bermop ila..nanti aktivit mengutip akan bermula.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...