Thursday, November 5, 2009

M.E.N.G.A.N.T.O.K!!!

1.23 am - warghh mengantokk giloss trening di kala pagik2 bute ni.. [oh saye keje nite shift minggu ini]
nasib baik online training je..
bleh buat kat rumah..tayah susah2 pi office..
kalu tayah anta the cert to H-R, bleh gak tipu2..
hadoi laa dah 2 3 kali sangap nih..
nak main fwd je video, tak bleh laa plak..
terpaksa laa dengar die bebel2 sampai habis..hadoilaa
untuk menghilangkan ngantok, mari berbelog..hehe

4 comments:

  1. oo.. nak tipu HR ye :P cepat2 siapkan training :D pasal kaki tu read more in my blog :(

    ReplyDelete
  2. hehe mmg makin canggih skang..training kat umah je!

    ReplyDelete
  3. ok owww..org HR bersuare..sebbayek baiti bukan HR kita..kalo tak, kantoi! hahah


    farah: yer..i loikee!

    ReplyDelete
  4. wah best nya training di rumah. canggih ye. bila la company2 ni nak implement work from home secara total. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...