Monday, August 10, 2009

Flaming Steamboat

pada sebelah malam pula kami sekeluarga ke Flaming Steamboat,Sunway tuk meraikan kakti yg baru convo..thanks to mama yg open table malam tadik!..heaven gila makan seafood tak hingat dunia! macam2 ada..even mantis prawn yg aku geli tgk cam lipan pon ada..puas ati laa makan malam tadik! tak mahal pon rm21/head..buffet! makan sampai kenyang! kitorg mmg balun tak toleh kanan kiri dah! aku rasa lagik worth makan di sini dari makan kat steamboat restoran nelayan..puasa nanti bleh laa layan skalik bukak puasa kat sini..mmg bezz!!

kail jgn tak kail..

ni lah hasil tangkapanku..mantis prawn tu kan cam lipan kan kan?

bebola cam getah pemadam pon ada! tp tak sedap pon! tak rasa apa2.. ni pinggan yg ke-4 marshmellow aku! gila suka aku ngan marshmallow dip with melted choc ni!

anakku kelaparan! sebbayek bawak bekal..

4oz habes dalam sekelip mata..

5 comments:

  1. flamming steambot tu kat mane ek. tak perasan plak. semalam, saya pun makan steambot ngan kakak. tapi selalunya kami makan kat Yuen Steambot, Sunway. Situ cuma RM18-19, tak ingat plak. Paling best sebab ada kepak ayam bbq yang tak sampai 5 minit pasti habis licin. Berebut2 orang untuk dapatkan kepak ayam tuh! gila la..

    ReplyDelete
  2. mmg best kt siniiiii..tpa ku pegi skali je,tade gang nk mkn huhuhu,,kaher mane mkn mende2 tu,de mkn sket je,,mkn ice cream je bykk..nti nk pegi ajak aku plisss

    ReplyDelete
  3. atul: kat sunway..bebetul sebelah sunway pyramid..kat deret2 kedai tu..die pon actually rm19 camtu..tp plus tax jadik rm21..ehehe

    mancet: haa orait! puasa nanti ok kaa? rugi laa kaher ni..si daous taram udang laa paling banyak..udang harimau laa udang kertas laa udang tah apa2 gik die taram..aku ketam je..bezz bezz!!

    ReplyDelete
  4. Hеya i am fоr the pгimary time here.
    I came across this board аnԁ I in finding It truly useful &
    it helpеd me out a lot. I hope to offer one thing back аnd аiԁ otheгѕ such as you
    helped me.

    Μy web blog; make money uploading videos

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...